2777
2789
عنوان

حالم خوب نیست😔

| مشاهده متن کامل بحث + 298 بازدید | 37 پست
درسته بچه داری سخته همه اینارو میدونستم و آدم تنبلی نیستم منتها دخترم خیلی اذیت میکنه حتی یه دقیق ...

عزیزم ببخش میپرسم،بچه اولته؟و اینکه تو دوران حاملگی خیلی استرس و ناراحتی داشتی؟

منکه الان تو پنج ماهم خیلی غم و غصه و استرس داشتم تاالان..خیلی نگرانم براش😭😭

من دخترم کولیک داشت شب تا صبح ساعت پنج نگه میداشتم بعد شوهرم تا ساعت ۷

منم بعد از یکماه دیدم شوهرم به رو خودش نمیاره دیگه چهار بیدارش میکردم بچه رو میدادم دستش تا هفت میخوابیدم اوایل غر میزد ولی کم کم عادت کرد.  مردا واقعا نمیفهمن باد. بهشون بگی که کمکت کنن

♥♥تا وقتی تو بغل خدا نشستی نگران هیچی نباش...  فقط چشماتو ببند و کارتو بسپار بهش...  خدا از مشکلات منو تو بزرگتره😍🤗🥰♥♥

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

غلط کرده هرکسی تورو متهم کرده.   مردا که شعورشون به این چیزا نمیرسه بچه رو بده دستش بگو نگهش د ...

منم از روز اول که از خونه مامانم اومدم جاشو جدا کرد

انقدر گفتم و زدم تو سر خودم هر روزمون شده دعوا 

میبینم واقعا فایده نداره

کسی باید خودش کاریو انجام بده

بچه رو میگیره انقدر آه و ناله میکنه فوری خودم ازش میگیرمش

کاری میخواد کنه یه کار میکنه ۲۰ساعت میخوابه

همه اینا به کنار

حداقل کنارم باش دو کلمه بام حرف بزن دلم گرم بشه انرژی بگیرم

اونم نیست

حیف آدم که ازدواج کنه به خدا

درسته بچه داری سخته همه اینارو میدونستم و آدم تنبلی نیستم منتها دخترم خیلی اذیت میکنه حتی یه دقیق ...

کوچیکه یکم بزرگ بشه بهتر میشه خواهر خودم دوقلو هاش شش هفت ماهه بود نمیشد باهاش حرف زد اعصاب نداشت هرکی نصیحت یا راهکارمیداد همه رو میشست پهن میکرد ازبس بچه ها گریه واذیت میکردن تک وتنها بزرگشون کرد الان سه ساله هستن اخلاقش بهتر شده

عزیزم ببخش میپرسم،بچه اولته؟و اینکه تو دوران حاملگی خیلی استرس و ناراحتی داشتی؟ منکه الان تو پنج ما ...

آره عزیزم

متاسفانه بله خیلی عصبی بودم و ناراحتی کشیدم

توروخدا نکن با خودت به فکر بچت باش

اون موقع بهم میگفتن نمیفهمیدم

بچم زبون بسته از وقتی به دنیا اومد آروم و قرار نداشت

منم از روز اول که از خونه مامانم اومدم جاشو جدا کرد انقدر گفتم و زدم تو سر خودم هر روزمون شده دعوا& ...

خوب غر بزنه تو چرا میپری بچه رو میگیری؟  شوهر منم غر میزد هی میگفتم اشکال نداره عادت میکنی.  بذار سر نوبتش بچه رو نگه داره حتی با غر و دعوا.  بگو نیاز دارم بخوابم که بتونم تو نیستی نگهش دارم.  

وقتایی هم بچت خوابه تو فقط بخواب هیچ کار دسگه ای نمیخواد انجام بدی فقط بخواب

♥♥تا وقتی تو بغل خدا نشستی نگران هیچی نباش...  فقط چشماتو ببند و کارتو بسپار بهش...  خدا از مشکلات منو تو بزرگتره😍🤗🥰♥♥
آره عزیزم متاسفانه بله خیلی عصبی بودم و ناراحتی کشیدم توروخدا نکن با خودت به فکر بچت باش اون موقع ...

اخه هی اتفاق بد پیش میاد..چیکار کنم،بچه برادرم الان بیمارستانه دارم میسوزم توخودم...خیلی سراین بیچاره حرص خوردم..

منظورم این بود مسئولیت و سختی داره قبل بارداری باید بهش فکر کرد چیز بدی نگفتم گ

فکرمیکنی حرف بدی نیس برای مادری که خستس وانتظاردرک شدن داره سخته بش بگن خب بچس دیگ یامادرشدی واسه چی یاتوکه بچت اذیت نمیکنه بچه ندیدی

کوچیکه یکم بزرگ بشه بهتر میشه خواهر خودم دوقلو هاش شش هفت ماهه بود نمیشد باهاش حرف زد اعصاب نداشت هر ...

واقعا اطرافیان با تز دادناشون آدمو روانی میکنن

هیچ کمکی هم نمیکنن مخصوصا خانواده شوهرم فقط همیشه صاحب نظرن 

اره قطعا بنظرم بهترین راهش اینه ادم بره روانپزشک ...همون اولاش بره بهتره تا بعد سال ها من ورزش ...

من بچموبردم دکتراطفال بغلشم روانپزشک بود یه زنه رواورده بودن افسردگی بعدزایمان داش مادرشوهرم برگشت گف وا مردم چقدنازدارن یعنی دراین حدبیشعور