2777
2789
عنوان

دیگه خسته شدم 🫠

173 بازدید | 12 پست

پارسال ایفون ۱۳ خریدم ؛ انقد از پارسال سر این غصه خوردم هر چی شد و امقد حساسم رو گوشیم روانی دارم میشم ؛ اصلا لذت نبردم ازش ؛ چیکار کنم این وسواس از سرم بره ؟ 🥺

خدا قوت

جهت مشاوره ی حقوقی، دعاوی خانواده، مهریه، طلاق توافقی، نفقه، وکالت در طلاق و انواع قراردادها، حقوق کیفری، توهین، تهدید، قذف، افترا، مزاحمت و.......پیام دهید.                                                                                                     کانال تازه تاسیس وکیل یار در تلگرام vakil_yarhs@                                 حمایت می کنید؟💞

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

خسته نباشی

درد پولداریه

خدا بیشتر بت بده

لطفا اگر نظری از من خوندی حتما و حتما عقل خودت را اولویت بذار. من فقط بخش کمی از ماجرا را شنیدم و تو بخش زیادی از آن را دیدی.                                                                         از صمیم قلبت از خدا بخواه اون همه چیز را با جزئیات میدونه. همه چییییزو ......                                                              پس بهترین یاری دهنده خودشه.                          

دقیقا چرا ازش لذت نمیبری 🫠 خیلیا ارزشو دارن عزیزم خداروشکر کن که داریش 

البته درک میکنم گاهی ادم اینطوری میشه که عذاب وجدانشو داره که یه عالم پول داده ولی سعی کن چیزایی که خوشحالت میکنن رو به خاطرشون عذاب وجدان نگیزی

اتفاقا چون ی نیم ست طلا فروختم خریدم همش میترسم خراب شه 🫠

متچکرم

سود 

لذت

هییییچ

خب فکر کن دختر 

اول جنبه داشته باش بعد خرج کن

انقدی خرج کن که اگه خراب شد بتونی جبرانشو بکنی یا بگی فدای سرم

لطفا اگر نظری از من خوندی حتما و حتما عقل خودت را اولویت بذار. من فقط بخش کمی از ماجرا را شنیدم و تو بخش زیادی از آن را دیدی.                                                                         از صمیم قلبت از خدا بخواه اون همه چیز را با جزئیات میدونه. همه چییییزو ......                                                              پس بهترین یاری دهنده خودشه.                          

ایفون نگیرید 

من میدونم گوشیم رو روزی هزار بار میکوبم به در و دیوار و از دستم میوفته واسه همین ایفون نمیخرم 

یه سامسونگ دارم انگار از سنگ ساخته شده روزی چند بار از دستم میوفته یا حوصلم نکشه خودم میکوبمش تو دیوار حتی تو اب هم افتاد چند ساله تو دستمه و کار میده و سالمه😅

کاربر آقا 🕳حس میکنم عشقه دردی که دنیامو بغل کرده
متچکرم سود  لذت هییییچ خب فکر کن دختر  اول جنبه داشته باش بعد خرج کن انقدی خرج کن که ...

تازه اونم گوشی که نهایت عمرش ۳ تا ۵ ساله