2777
2789

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

من احتمالا ۴ماهگی خبرشو به اطرافیان بدم یاشایدم اگه شکم نداشته باشم ۵ماهگی

درآسانی ها خدا را یادکنید♡تادر سختی ها صدایتان برایش آشناباشد😇  خدایاهم دراین دنیا هم دراون دنیا خوشبخت وعاقبت بخیرمون کُن💫🕊                                              ♡ اگه امضاموخوندی از خدا برات خوشبختی وعاقبت بخیری،جیب پرازپول،سلامتی و دلی خوش آرزومندم♡

بعد از سونوی قلب گفتم اما هفته ۱۲ سقط شد تصمیم دارم اگه باردار شدم دیگه تا پنج شش ماه به هیچکس نگم.چون‌خیلی اذیت شدم بعد از سقط هر کس ازم می پرسید دوباره برام یادآوری می شد خیلی غصه می خوردم‌.

من تقریبا ۵ ۶ هفتمه فقط به مامان باباهامون و داداش خودم و خواهر همسرم گفتم ولی میترسم اونا به بقیه بگن مامان خودم نمیگه ها شاید مادرشوهرم بگه 

ینی میشه منم یه روز ب همچین موضوعی فکرکنم ک کی خبرشو ب خانوادم بدم؟؟😢خودم ک دوس دارم بعدازاینکه صدا ...

از ته دل دعا میکنم که اگه صلاحتونه حتما همچین روزی بیاد واستون

کاش خدا قسمت منم بکنه چقدر ذوق داره 🥺

من اگه صدای قلبش رو بشنوم به مامان ها میگم ولی تاکید میکنم به اقوام نگن اصلا....

خانواده شوهرم زود به همه خبر میدن شوهرم میگه به اونا دیر بگیم ولی نمیشه چون مادرشوهرم اینا من هروقت میرم ازم کار میکشن چون همش مراسم و مهمونی دارن منم تک عروسم خواهرشوهر ندارم ، اگه بفهمن دیگه حواسشون بهم هست نمیذارن کار کنم

💕هُوَ رَبُّ المُستَحیل و أنت تبكي عَلَي المُمكن ,او خداوند ناممکن هاست،در حالی که تو بر ممکن ها گریه میکنی...💕
کاش خدا قسمت منم بکنه چقدر ذوق داره 🥺 من اگه صدای قلبش رو بشنوم به مامان ها میگم ولی تاکید میکنم ب ...

ان شاالله عزیزم 😍😍

آره وقتی میفهمن بیشتر هوای آدمو دارن ولی کاش به کسی نگن

ان شاالله عزیزم 😍😍 آره وقتی میفهمن بیشتر هوای آدمو دارن ولی کاش به کسی نگن

اره دیگه منم میگم فقط خود پدر مادرا خبردار باشن با خاله و‌عمه و....نگن ....ولی متاسفانه میگن 🥺😂

💕هُوَ رَبُّ المُستَحیل و أنت تبكي عَلَي المُمكن ,او خداوند ناممکن هاست،در حالی که تو بر ممکن ها گریه میکنی...💕
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز