2777
2789
عنوان

چرا اینجور شد

199 بازدید | 33 پست

تو گروهی دنبال دوستم می‌گشتم رندوم به یکی پیام دادم دختر بود  حالا اون خبر نداشت و دوستم نمی‌شناخت .ولی دانشجو روانشناسی بود . من ازش چند تا سوال پرسیدم چون حالم بد بود .جوابم داد چند روز بعد دیدم بلاکم کرده . چرا آخه ؟ مگه چیکار کردم ؟

چون عقده داره

چوبخت عرب بر عجم چیره گشت همه روز ایرانیان تیره گشت  ﺯ ﺷﯿﺮ ﺷﺘﺮ ﺧﻮﺭﺩﻥ ﻭ ﺳﻮﺳﻤﺎﺭﻋﺮﺏ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺟﺎﯾﯽ ﺭﺳﯿﺪﻩ ﺍﺳﺖ ﮐﺎﺭﮐﻪ ﺗﺎﺝ ﮐﯿﺎﻧﯽ ﮐﻨﺪ ﺁﺭﺯﻭ دربغ است که ایران ویران شود  

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

به من حس بدی گرفته ؟ چون حرفام گفتم. یا شک‌ کرده؟

نمدونم عزیزم بامنم همه اینجور میکنن

چوبخت عرب بر عجم چیره گشت همه روز ایرانیان تیره گشت  ﺯ ﺷﯿﺮ ﺷﺘﺮ ﺧﻮﺭﺩﻥ ﻭ ﺳﻮﺳﻤﺎﺭﻋﺮﺏ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺟﺎﯾﯽ ﺭﺳﯿﺪﻩ ﺍﺳﺖ ﮐﺎﺭﮐﻪ ﺗﺎﺝ ﮐﯿﺎﻧﯽ ﮐﻨﺪ ﺁﺭﺯﻭ دربغ است که ایران ویران شود  
تو‌ هم الکی بلاک شدی تا حالا ؟ آخه از کسی که روانشناسی میخونه بعیده

من خودم دوس ندارم از آدم غریبه پیام جدید بگیرم،تو دیوار با هرکی کارم تموم شه،بلاکش میکنم

همیشه از خدا بترس،سعی کن امید بدی وناامیدنکنی،برا دل خودت زندگی کن وهرچی بلدی زور بزن که بعدا پشیمون نشی وتاسف نخوری ک چرا فلان کارو نکردم برا دلم

شاید سوال زیاد ازش پرسیدین، دیگه تمایل نداشت پاسخ بده. 

کار درست این بود که می‌گفت که به دلایل شخصی قادر نیست دیگه باهاتون گفتگو کنه

بلاک کردنش کار قشنگی نبود

بهش اهمیت نده ارزش نداره

این چیزا پس عادیه؟

آره چرا که نه

من خیلی راحت بلاک میکنم

چون پیام اضافه دوس ندارم،مخصوثا چون غریبه س،میگم حق نداره ناراحت شه،چون منو اصلا نمیشناسه

بلاک کردن یعنی مسدود کردن راه پیام،نه تنفر

همیشه از خدا بترس،سعی کن امید بدی وناامیدنکنی،برا دل خودت زندگی کن وهرچی بلدی زور بزن که بعدا پشیمون نشی وتاسف نخوری ک چرا فلان کارو نکردم برا دلم
شاید سوال زیاد ازش پرسیدین، دیگه تمایل نداشت پاسخ بده.  کار درست این بود که می‌گفت که به دلایل ...

زیاد نپرسیدم ... و عجیب بود خوب جواب میداد یکدفعه بلاک کرد 

می‌دونم ارزش نداره ولی بهم حس بد داد 

زیاد نپرسیدم ... و عجیب بود خوب جواب میداد یکدفعه بلاک کرد  می‌دونم ارزش نداره ولی بهم حس بد د ...

آره میفهمم منظورت

چون شما خودت آداب اجتماعی رعایت میکنی چنین برخوردی برات عجیب بود