2777
2789
عنوان

قاضی زن

| مشاهده متن کامل بحث + 9355 بازدید | 43 پست
انشاءالله  ک حتما بتونم و لایق دفاع از حق زنان سرزمینم باشم

عزیزم 😊🌺

انقدر که حق زنا رو این مردا تو قانون و تو قوانین خانواده ضایع کردن اینجام داره میشه عین خارج از کشور 

من موندم اسلام به عنوان بهترین دستور زندگی برای بندگان خدا کجا قراره به درد ما مسلمونا بخوره 

تو ایران که کشور فقط داره با قانون های عقلی اداره میشه نه نقلی 

میترسم دو روز دیگه خارجیا شروع کنن بهش عمل کنن هنوز ما خودمون عقب باشیم 

همش به دین نگاه تعصبی دهرن 

نه منطقی 

شایدم چون من نژادم اروپاییه مثل اونا فکر می کنم و با ایرانیا فرق دارم 

نمی دونم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم  شرع گفته حتما رجل باید باشه شاید باشن ولی هیچ وقت حکم‌نمیتونن بدن من خودم حقوق میخونم هم ...

ببینید همون قاضی زن ک همراه با یک قاضی مرد در داد گاه ها حاضر میشن برایی اجرای حکم نیاز ب امضای قاضی مرد هم هست 

اگه امضام رو خوندی  یه صلوات بفرست به عشقم  برسم شایدخدا شنید🤍🌱 به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود❤️🥺 روزیی که به تو برسم قطعا زمین و آسمان از خوشحالی من به وجد می آیند و آن روز انقلاب جدیدی برای عشق و دوست داشتن  خواهد بود 
اتفاقا حکم هم صادر کردن .پس برای چی قاضی بودن ؟😃 امضاشون هم پایین حکم بود 

یه سرچ ساده بزنید دو سه دقیقه مطالعه کند اگه جواب همون بود من قبول دارم یه سرچ ساده فقط

یه سرچ ساده بزنید دو سه دقیقه مطالعه کند اگه جواب همون بود من قبول دارم یه سرچ ساده فقط

عزیزم من میگم برای کار دادگاهی خودِ من رای صادر کردند . تو دادگاه خودشون قاضی بودن و دادیارها و دستیارهاشون هم خانم‌. اون وقت شما به من میگید سرچ بزنم ؟😵 اونم گوگلی که نه بروزرسانی هاش درسته نه اطلاعاتش به روزه ‌. دیگه به اون ویکی پدیا هم نمیشه اطمینان کرد از بس دستکاریش میکنن

✅️🦋👌🍀

ببینید همون قاضی زن ک همراه با یک قاضی مرد در داد گاه ها حاضر میشن برایی اجرای حکم نیاز ب امضای قاضی ...

چه خوب 😍🌺🌹به نطرم فکر خوبیه 

اما بازم خبر ندارم ائمه چی فرمودن

همیشه بهترین دستورارو تو زندگیم وقتی گرفتم که هم به عقل گوش کردم و هم به نقل یعنی همون حرفی که خدا برای خوشبختی بیشتر بندش بهش گفته 

من علم غیب هم دارم و یه سوالی به دلم بیفته جوابو خدا از دهن یکی دیگه بهم میرسونه 

اگه گوش کنم خوبه 😊😊 

البته برا همه چیز نیستا 

هر چی خدا بخواد سوالشم به دلم میفته 

چه خوب 😍🌺🌹به نطرم فکر خوبیه  اما بازم خبر ندارم ائمه چی فرمودن همیشه بهترین دستورارو تو زن ...

حالا ک علم غیب داربی میشا بگی من ب عشقم میرسم یا خواست خدا نیست خواهش میکنم 

اگه امضام رو خوندی  یه صلوات بفرست به عشقم  برسم شایدخدا شنید🤍🌱 به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود❤️🥺 روزیی که به تو برسم قطعا زمین و آسمان از خوشحالی من به وجد می آیند و آن روز انقلاب جدیدی برای عشق و دوست داشتن  خواهد بود 
حالا ک علم غیب داربی میشا بگی من ب عشقم میرسم یا خواست خدا نیست خواهش میکنم  

عالم به تمام غیب که خداست گلم یه چیزی ندر سهدا کن ان شا الله که برات جور می کنن و بهش میرسی عزیزم 

یادت باسه دعا کنی هر چی به صلاحته همون بشه عزیزم که بعدا خدای ناکرده پشیمون نشی 

همون طور که دقیقا تو ایت الکرسی هم خدا فرموده که علم عیب چه طوری هست 

نه تنها برای من برای بقیه افراد متقی هم این طوریه که علم غیب این جوری نیست که همه چیزو بدونم

هر چیزی که خدا صلاح بدونه و برای رشدم تو مسائل معرفتی و خدا شناسی لازم باشه رو سوالش به دلم میفته و جوابشم کار خدا همون روز از دهن یکی میشنوم 

مثلا برای این که بفهمم روزی دست خداست 

با اهمیت نماز روزه و  محبت به پدر ومادر و فامیل رو متوجه بشم و ...

مثل ائمه و  اکثر افراد با تقوا مثل شهید یوسف الهی که شهید سلیمانی خواستن کنارشون دفن بشن

ولی مال ائمه خیلی خیلی علمشون بیشتره 

برای افراد با تقوام میزان علمشون فرق داره 

عالم به تمام غیب که خداست گلم  همون طور که دقیقا تو ایت الکرسی هم خدا فرموده که چه طوریه  ...

اهاااا عزیزم ممنون 

پس پیشش خدا جایگاه خوبی دارین برای رسیدنم ب عشقم دعا کنید

اهاااا عزیزم ممنون  پس پیشش خدا جایگاه خوبی دارین برای رسیدنم ب عشقم دعا کنید

نه بابا منم یه بنده ی خطاکارم نه معصوم و پاک 

خیلی از خودم تعریف کردم 😊😊

خدا کنه باشم 

شرمندم نکنید 

منم خودم محتاج دعام 

اگه بودم الان مشغول قران خوندن و عبادت بودم  نه تو نی نی سایت

بنده شناس خداست 

اگه لایق باشم دعاتون می کنم گلم که ان شا الله هر چی به صلاحتونه همون بشه گلم 😊🌺

نه بابا منم یه بنده ی خطاکارم نه معصوم و پاک  خیلی از خودم تعریف کردم 😊😊 خدا کنه باشم  ...

ممنون عزیزم