2777
2789
عنوان

بعد از سقط

1266 بازدید | 10 پست

دوستان من دیروز سقط کردم با قرص .منتها امروز فقط یه لخته تقریبا بزرگ اومد .با خونریزی نسبتا کم .هنوز بقیه دفع نشده .بنظرتون تا کی تموم میشه ..ببخشید از صبح یبوست هم گرفتم..چه کارکنم

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

والا گفتم بیا کورتاژ اخه خیلی نیس چرا برام، خیلی کمه. دکتر نداد بهم چرک خشک کن. چی بخورم؟ سفیکسیم؟

من ۴۰ روز بقایا داشتم

سونو می‌گفت ۲ سانته

دکتر می‌گفت خیلی نیست خودش با پریود میاد

نیومد و سر۴۰ روز رفتم کورتاژ کردم

۴۰ روز خون می‌ومد و لکه بینی داشتم 

سر عمل دکتر می‌گفت ۵ سانت بوده چطور سونو می‌گفته ۲ سانت

بعد هرروزم آنتی بیوتیک می‌خوردم اسمشو یادم نیست فک کنم همون سفکسیم بود.دکتر بهم گفت روزی یکی بخور وگرنه عفونت می‌کنه و خونریزی شدید و..

واسه من خیلی کوچیکه الانم شرایط عمل ندارم 

انشالا خودش میوفته.من آنقدر قرص خوردم ک بعد از اینکه عمل کردم گفتم کاش همون اول عمل میشدم.ک آنقدر خرج قرص و دارو گیاهی و .. نمیکردم.هیستروسکوپی کردم من

انشالا خودش میوفته.من آنقدر قرص خوردم ک بعد از اینکه عمل کردم گفتم کاش همون اول عمل میشدم.ک آنقدر خر ...

اره والا منم انقد درد کشیدم کم خونی گرفتم از همون اول دو روز میخوابیدم تموم میشدالانم امتحان مهم دارم تا یه هفته دیگه اصن نمیشههه، باید قرص بخورم تا بعد، این هیستروسکوپی درد داره؟ دکتر به منم گفت

اره والا منم انقد درد کشیدم کم خونی گرفتم از همون اول دو روز میخوابیدم تموم میشدالانم امتحان مهم دار ...

نه درد نداشت

بی حسی مثل سزارین فقط امپولش درد داشت

بعد عمل میارنت تو بخش و خونریزی داری

ولی از روز بعدش دیگه آوکی میشی