2777
2789

اینقدر بسرم دادن اینقدبجنون رسوندنم ک تنها راه خودمو مرگ دونستم اره من مادر خوبی نتونستم باشم چون نداشتن باشم چون باهام کاری کردن فهمیدم نباشم بچمم خوشحالتره

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

نه بابا این چه حرفیه، هیچ‌کس جای مادر رو پر نمیکنه، شاید الان بچه هستن درک نمیکنن، بزرگ تر که بشن متوجه میشن، بعدشم شما به حرف کسی چکار داری کار درست خودتو بکن، بهتر مادری تو بکن، حرف مردم چه اهمیت داره، مهم اینه که خودت بدونی برای بچه هات بهترین خودتو گذاشتی

یه دختر ناز شمالی، با کلی آرزو

روی خودت باید کار کنی عزیز، قدر خودتو بدون، اول به خودت بیا، خوب بخواب، دوش بگیر، از همه دور شو، زیاد تو سر و صدا و شلوغی نباش، عبادت کن برو یه جای معنوی یکم گریه کن خودتو خالی کن، بعد برای شروع دوباره فکر کن ببین چکار باید بکنی

بعدشم تو یه مادری خدا به تو این نعمت رو داده که مادر بشی و نعمت داشتن بچه، خیلی ها توی همین نی نی سایت چقدررر دلشون میخواد همین روزای شما رو زندگی کنن، از مادری ات لذت ببر، با بچه هات بازی کن، پارک برو، البته بعد از اینکه آروم شدی و خودتو پیدا کردی. به حرف هیچ کس هم توجه نکن، بقیه برن برای زندگی خودشون فکری بکنن.

کم اوردم نتونستم منو ارزون به هر بی سرو پایی فروختن همه تمام وجودمو خون برداشته من مادر بدی بودم من ...

عزیز جان شما گلی، خانمی، وجودت سرشار از لطافت و زیبایی یه، اول آروم باش، یکم یکم همه چی درست میشه توکل به خدا، زود خودتو نباز، زندگی پستی و بلندی داره.