بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من یک روز همه اونارو مجبورم میکنم ایستاده تشویقمکنن. ارمی ... Love your self .. کنکوری (سال دوم)... برام دعا کن بهش برسم منم برات دعا میکنم :)تلاش شما رو میسازه.💫 اگه الان نهایت تلاشتون رو نکنین، یه روز پشیمون میشین💔. فکر نکنین که خیلی دیره! روش کار کنین. زمان مییره اما تمرین کردن باعث بدتر شدن چیزی نمیشه😌. ممکنه افسرده بشین ولی این نشون میده که دارین خوب پیش میرین😎☀️ _جونگکوک .. این فقط ی ویرگول کوچیک توی داستانمونه ، تا وقتی که دوباره روزامون رنگ بنفش بگیره #۲۰۲۵ _جیمین . ما گر ز سر بریده میترسیدیم در محفل هیتران با مایک دراپ نمیرقصیدیم _ارمی ابن بنگتن از اون دسته ادمایم ک زود ناراحت میشم 🥲 . ی نصیحت از من، سعی کن نگاه جنسیتی نداشته باشی ب همه چی .. باور کن دنیا قشنگ تر میشه🙂 خودت باش
اگر مجردی جواب بده خب ببین چی میگه،وقتی شمارتو داره پس اشناست
اگر متاهلی ک بلک و تمام
به مذاهب و اقوام و ادیان ایران رنگارنگ و قشنگمون فقط ی آدم ناآگاه و ...میتونه بی احترامی کنه😙کاربر،امضا،تاپیک ببینم در این رابطه نی نی یارا ب ریز تگ شده و در صورت عدم همکاری نی نی یارای عزیز اقدامات مقتضی انجام خواهد گرفت☺️ کوردم ئەمن🔅
سعی کن شماره فرد رو سیو کنی داخل مخاطبینت بعد یکی یکی تو هر پلتفرمی که بود بلاکش کنی ، اگر دیدی خیلی داره زیاد پیش میره حدود ۴۰ ۴۵ تومن هزینه کن سیمکارتتو عوض کن
منم دقیقا تو روبیکا الان چهارمین اکانتیه که از یه پسر بلاک میکنم هر چی بلاک میکنم با یکی دیگه میاد هی میگه اجازه بده حرف بزنم منم آدمم ولی خب هی منم اجازه نمیدم بلاکش میکنم بالاخره خسته میشه تو هم بلاکش کن
یه دختر چشم درست مو فرفری میشه واسه قبول شدنم تو کنکور صلوات بفرستید؟ ❤️