2777
2789
عنوان

عشق ؟!

93 بازدید | 11 پست

‏درسته که خیلی تلاش میکنم حالم خوب باشه و موفقیت آمیز هم بوده، ولی دلم یه اتفاق خوب میخواد که خودم واسش تلاش نکرده باشم؛

شانسی طور، مثلا یه نوتیف خوب، یه سورپرایز خوب، یه بغل خوب:)) ی هدیه از طرف خدا ........ 

دلم گرفته چیکار کنم . نمیتونم ننویسم کسی نیس باهاش حرف بزنم . خدایااااا خدایااااااا خدایاااااا دلمو بکن از سینم بنداز بیرون ، سنگش کن . خستمممممم  😭😭😭😭😭🥺🥺🥺🥺🥺🥺

عزیزم؟

می‌گذرانیم جهان گذران را . .🪴✨

لایک نکید لوطفا. از دلان عالم هر که را دیدم غمی دارد ای دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد...         زیبا امد زیبا شوی... درجام می مینا شوی... طوفان که سهله دریا شوی دیگر نمیخواهم تو را... املام بیثطه... با غرور میگم تاجی ام💙🔥

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم؟ می‌گذرانیم جهان گذران را . .🪴✨

خیلییی دلم گرفته 😭😭😭😭

ی چیزی باید باااشه که به این دنیا وصلت کنه ...

پدر و مادر پر محبت ... 

رفیق و اکیپ خوب 

آرامش. 

عشق دوطرفه 

شغل خوب 

پول 

بالاخره ی چیزی باید باااشه 😭😭😭

خداراشکر میکنم بخاطر هرچی که لطف کرده و بهم داده .... 

ولی چیزایی که باعث خوشحالی ان ی همچین چیزایی ان...... 

هعی هعی درد عشقی رو نمیشه بدون معشوق درمان کرد

وااای میبینم ملت تو مجردی و نوجوونی دوستپسر داشتن چندتا چندتا ، الانم با عشقاشون ازدواج کردن ، از جفتم رد میشن با نیشخند ...... چی بگمممم آخهههه  . واقعا دلم گرفتههههه 😭😭😭😭😭😭

خیلییی دلم گرفته 😭😭😭😭 ی چیزی باید باااشه که به این دنیا وصلت کنه ... پدر و مادر پر محبت ...&nb ...

درسته ولی همه اینا هم که باشن میشه که حالت بد باشه

باید خودت یاد بگیری حالت خودت رو خوب کنی 

اینا خیلی خوبه که داشته باشی

ولی گاهی میشه صفر صفر میشی

خودت میمونی و خودت

حالت باید با خودت خوب باشه

ادم اگه بخواد شاد باشه با یه دلخوشی کوچیک هم کارش رو پیش میبره

فیلم 

کتاب

موسیقی

ورزش

حمام

ماسک صورت

رقصیدن الکی

اهنگ های غمگین ها رو پاک کردن

دختر قویی بود:))

اینام دلیل زندگی

لایک نکید لوطفا. از دلان عالم هر که را دیدم غمی دارد ای دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد...         زیبا امد زیبا شوی... درجام می مینا شوی... طوفان که سهله دریا شوی دیگر نمیخواهم تو را... املام بیثطه... با غرور میگم تاجی ام💙🔥
درسته ولی همه اینا هم که باشن میشه که حالت بد باشه باید خودت یاد بگیری حالت خودت رو خوب کنی  ...

آدمی که تاحالا  محبت ندیده نمیتونه حالش خوب باشه اینا شعاره ! ی آدم با روح و روانوسالم ، به روابط خوب و سالم هم احتیاج داره ‌. حمام و کتاب به تنهایی نمیتونه ی عمر آدمو شاد کنه 

شما چاییتونو کنار کتاب تیل میکنید ؟ با کتاب از روزمره‌تون صحبت نیکنید ؟ جواب هم میده ؟

[QUOTE=323008268]آدمی که کل عمرش محبت ندیده نمیتونه حالش خوب باشه اینا شعاره ! [/QUOT

حق بود

نمیدونم

بهتره بری بغل مادرت گریه کنی

قول میدم بهتر شی

[QUOTE=323008268]آدمی که کل عمرش محبت ندیده نمیتونه حالش خوب باشه اینا شعاره ! [/QUOT حق بود نمیدو ...

خیلیییییی وقته آغوشش آرومم نمیکنهههه 

از وقتی دیدم فقط منم که گاهی میرم بغلش میکنم و پرمحبت بغلم نمیکنهههه 😭😭😭😭😭