2821
2789
عنوان

عفونت رحم

156 بازدید | 14 پست

من عفونت قارچ و باکتری باهم داشتم یکماه دارو مصرف کردم دمنوش پنیرک و پونه و ایشن ایناهم خوردم 

رفتم دکتر دوباره میکه من التهاب نمیبینم یه زخم میبینم که داره ترمیم میشه دارو نداد 

ولی من احساس سوزش و خارش میکنم و اینکه ترشح سبز دارم بعضی اوقات چیکار کنم الان درمونده شدم انقد دکتر رفتم 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

تو خونه اصن شلوارو لباس زیر نبوش عوضش دامن بپوش سرکه سفید و بتادین خیلی خوبه داخلشون بشینی

سرکه بخاطر اینکه قارچ و باکتری باهمه میترسم 

بتادین حالا امتحان میکنم چقدر باید بریزم میدونی

سرکه بخاطر اینکه قارچ و باکتری باهمه میترسم  بتادین حالا امتحان میکنم چقدر باید بریزم میدونی

من چشمی میریختم درحدی ک یکم اب رنگش عوض بشه منم زخم داشتم ولی با این روش ها خوب شدم خداروشکر عنبر نسا هم دود کن ایشالا ک خوب میشی

اگه اینا مسلمونن                                                 یارب کافرم کن😏
با بتادین و اینا؟؟ 

اره و اینکه من اصن هم لباس زیر و شلوار نمیپوشیدم ت خونه یدونه هم کرم بود ک از اویشنو سیر بود ازونام یه دونه کامل استفاده کردم من زیاد نمیتونم انتی بیوتیک مصرف کنم تا استفاده میکنم بشدت اسهال میگیرم بخاطر همین این درمونای خونگیو بیشتر انجام میدادم

اره و اینکه من اصن هم لباس زیر و شلوار نمیپوشیدم ت خونه یدونه هم کرم بود ک از اویشنو سیر بود ازونام ...

من داروهای شیمیایی که دکتر یکماه کامل استفاده کردمم خسته شدم 

این پماد رو اسمشو شنیدم میکوزین خوب بود ؟؟

عفونتت قارچ بود یا باکتری 

من تو خونه اصلا لباس زیر نمیپوشن

من داروهای شیمیایی که دکتر یکماه کامل استفاده کردمم خسته شدم  این پماد رو اسمشو شنیدم میکوزین ...

اره خوب بود خدایی قارچ بود 

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز