2777
2789

وقتی یه نفرمیگه بابا من حسرت میخورم کاش بابای من سالم بود

همش دردسر درست میکنه هردقیقه بایداسترس داشته باشیم که الامیان سروصدامیکنه بهش میگیم شیشه میکشی میزنه زیرش همش میگه اون هامیخوان منوبکشن اون هامیان صروصدامیکنن اون هاچیزهام دزیده ان به همه شک داره به مامیگه شماهم هم دستشون هستین 

بچه هابخدافقط به خاطر آبروم هستیم 

نمیترسم بابام بمیره میترسم مرگ دم خونمونه پیداکنه 

کاش میمردچرااینقدرنفرینش میکنیم چیزیش نمیشه؟؟ 

چیکار کنم نفرینم بگیره؟ 

بخداخسته شدم امروزدیگه میگفتم رگ خودم بزنم حداقل من راحت بشم

دلم برای مامانم میسوزه😥😥😭😭😭😭😭

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ز بزنید کمپ بیان ببرنش نرید دنبالشم تا ی سال

هیچ کمپی دیگه نمیاد به زور ببره خیلی وقته کمپ اجباری برداشته شده کسی ام تا یه سال نگه نمیداره هزینه اش سرسام آکره فقط از بیمارستان اعصاب و روان میتونن دو نفر بیان به زور ببرن اوناهم مجانی نمیان پول میگیرن ولی بیمارستان بهتر به نظرم

درسته که میگن متادون به شیشه ربطی نداره و خودشم یه نوع وابستگیه. ولی من دیدم بعضیا متادون رو جایگزین شیشه کردن و رفتن سراغ متادون درمانی تو کلینیک ترک اعتیاد و خب دیگه روانگردان مصرف نمی کنن. زندگی شون بهتر شده. 

طبق تعریفی که از فرد گشوده ذهن و فمنیست شده من خودم رو یک فرد گشوده ذهن و فمنیست می دونم که احترام و ارزش زیادی برای افراد روشن فکر قائلم. 🌿 اپن ماید یا گشوده ذهن یعنی فردی که به ایده های جدید و دانش و دیدگاه های افراد بدون پیش فرض های ذهنی ارتباط برقرار می کنه. 🌿 اینتلکچوال یا روشن فکر هم به فرد متفکر و اندیشمندی گفته می شه که دارای تحصیلات علمی هست و با استفاده از عقل گرایی و داشتن دغدغه های انسانی، اجتماعی، فرهنگی و غیره به تحقیق و تولید ایده می پردازه. 🌿 فمنیست هم فردی که باور داره جوامع دیدگاه مردان رو در اولویت قرار دادن و بیان می کنه که زن و مرد می تونن حقوق دیدگاهی و جنسیتی برابری با هم داشته باشن. 🌿
تنها راهش بردن کمپ هست چون فکر نکنم با پای خودش بره ترک اونطوری تا یک مدتی هم راحت میشید هم انشالله ...

کلا این روش غلطه ، وقتی معتادی به زور میره کمپ بعده بازگشت مصرفش بیشتر میشه

درخواست دوستی قبول نمیکنم
وا اونم باباته یروزی خوب بود ولی یه نامرد اعتیاد داد بهش آیتم یه روح مظلوم داشت الان روح‌کوچولوش ...

ماباهاش کنارمیاییم بخدا همش میگه فلانی دزده که انروزبه خودش شک کرده بودن واسه دزدی مامیگیم بیاداخل خونه هرچیزی بگی برات فراهم میکنیم 55سالته توپیری نبایدمعتادبشی 

وقتی بهش میگین برو ترک کن جوابش چیه ؟ اهل همکاری کردن هست؟

میگه من معتادنیستم هرده روزی یکباری میکشیدمه 

بامیخواهی من 10روزبرم کمپ بگن تومعتادنیستی برو 

ولی ازحرفاش معلومه