من نمیدونم چیکار کنم حالم خوب شه بهم تو خونه خوش بگذره ..
دلم میخواد بافتنی انجام بدم دیوار کوب یاد بگیرم 😁
شما چی 0؟
شاید منکر چیزی باشم اما دلیل ندارد آن را به لجن بکشم و یا حق اعتماد به آن را از دیگران سلب کنم ..٫٫خودتان را برای دیگران آرام آرام ورق بزنید چون اگر تمام شوید به سراغ دیگری میروند٫٫تا وقتی مثل یک چکش رفتار میکنید همه را به شکل میخ میبینید ..امام علی علیهالسلام 🤍حالا که تا اینجا اومدی میشه ی صلوات بفرستی برا قبولیم ؟✨😚ریپ بزنید که منم براتون متقابلا بفرستم ✨💚
امروز انجام دادم مث چی خوشحال بودم و انرژی مثبت داشتم تا نصف روز🥲
پس همیشه انجام بده شده با تایم کم ولی اون حس خوب رو به خودت القا کن 😍
شاید منکر چیزی باشم اما دلیل ندارد آن را به لجن بکشم و یا حق اعتماد به آن را از دیگران سلب کنم ..٫٫خودتان را برای دیگران آرام آرام ورق بزنید چون اگر تمام شوید به سراغ دیگری میروند٫٫تا وقتی مثل یک چکش رفتار میکنید همه را به شکل میخ میبینید ..امام علی علیهالسلام 🤍حالا که تا اینجا اومدی میشه ی صلوات بفرستی برا قبولیم ؟✨😚ریپ بزنید که منم براتون متقابلا بفرستم ✨💚
خیلی قشنگن حس و حالش .. اگر حالتون رو خوب میکنه حتما انجام بدین واقعا خیلی ارامشبخشه
همیشه انجام میدم بخصوص قران خوندن رو هرشب حداقل چندصفحه قران میخونم ارامشی خاصی پیداکردم قبلا از همه چی می نالیدم ولی بایاد خدا دیدم به زندگی عوض شده با این که مشکلات هنوزم همون مشکلات هستن ولی من عوض شدم حال روحی ام خیلی تحول یافته
همیشه انجام میدم بخصوص قران خوندن رو هرشب حداقل چندصفحه قران میخونم ارامشی خاصی پیداکردم قبلا از همه ...
دقیقا من به این نتیجه رسیدم و آدم واقعا به تکامل میرسه