@parham1387
چندروز قبل اعلام نتایج از بلاکی درش اوردم ولی پیام نداد پروفایلشو عوض کرد ک حالت پوزخند طور داشت ک اره منو از بلاکی دراوردی من فهمیدم. چندروز بعد خریت کردم بهش پیام دادم گفتم میخواستی بدونی چی قبول شدم و... دوباره صحبت کردیم و سریعم گفت فهمیدم همون روز منو از بلاکی دراوردیا🗿😐
بعد همشم سعی میکرد من نفهمم این سیوم داره و پیگیر منه. چندروز ک گذشت گفت تو خیلی برام عزیزی و فلانی و... من گفتم پس چرا پیگیری نکردی؟🤦🏻♀️ گفت اخه جدی بلاک کردی و... کم کم شروع کرد قهرای بیخودی انگار دنبال توجه من بود. هرکاری میکرد ببینه پیگیر میشم یا نه من کاری نکردم و تهش خودش برمیگشت
بهشم گفتم مشکلی چیزی هست ب خودم بگو ولی این هیچکاری نکرد و گفت من کسیو مجبور نمیکنم باهام حرف بزنه
دیگه کم کم منم خسته شدم بلاک کردم تا الان
آخرا اینم یه طورایی فهمیده بود منم دوست دارم باهاش صحبت کنم غیرمستقیم ب روم اورد.
و من از طریق اکانت فیکم فهمیدم ک با یکی دیگه هم بوده غیر از اولی و حس میکنم دلیل اینکه نگفت بهم این بود که میخواست لاشی به نظر نرسه.
یه سری چیزارم فکرمیکرد خرم نمیفهمم. میخواست عکسشو بفرسته دنبال بهانه بود. میخواست شماره بگیره غیرمستقیم، من ندادم. تهش گفت کی شمارتو میدی گفتم هیچوقت. درمورد یه سری تاریخای شخصی و اینام میپرسید جواب نمیدادم. یه روز گفتم پشیمون شدی تاحالا و گفت اره و ببخشیییدببخشییییییددددد گفت کمکم کن ک یه کاریو نکنم🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️بعد گفت وای تو الان فکرمیکنی لاشیم و از چشمت افتادم . اخر نفهمیدم من