2777
2789

سه سال پیش برادر اخریم که عزیزترین آدم زندگیمه و تنها آدمیه که وجود من واسش مهمه،روز تولدم بهم یه کارت هدیه ۵۰۰ هزار تومنی داد 

دبیرستانی بودم سنمم کم بود خیلی خوشحال بودم که باهاش چیکار کنم 

پدرم وضع مالی خیلی خوبی داشت اما بشدت خسیس ، منم که دختر بودم یه قرون واسم خرج نمیکرد نهایتا سالی یه مانتو شلوار و دوسالی یه کفش

اونموقع یادمه برای آزمون هام ساعت میخواستم یبار که بیرون بودیم به بابام گفتم میشه بریم واسه من یه ساعت بخری 

شروع کرد داد و هوار که تو ساعت میخوای چیکار،دیگه کی بهت یاد داده کی بهت گفته  

همونجا شروع کردم آروم گریه کردن و یادم اومد کارت هدیه همراهمه گفتم نمیخوام تو بخری پولشو خودم میدم 

اینو که گفتم دیدم رفت سمت مغازه اما بازم غر میزد و تا همونجا من گریه میکردم

همون اولین مغازه یه ساعت خوشگلو دیدم که چشممو بشدت گرفت اما بازم بابام میگفت به تو ساعت داشتن نیومده 

سال ۹۹ قیمتش بود ۶۵۰ هزار تومن که اونموقع برای یه ساعت قیمت تقریبا گرونی حساب میشد چون برند هم بود 

نگاه ته کیفم کردم دیدم ۱۵۰ هزار تومن پول نقد دارم که مادربزرگم هرماه بهم پول تو جیبی میداد ، اونام همراهم بودن 

گلم از گل شکفت و گفتم آقا همینو بدید 

شاید باورتون نشه اما بابام با ۵۰ سال سن جلوی فروشنده حتی یه تعارف نکرد که حساب کنه درحالیکه میلیون ها تو حسابش بود 

عاشق ساعته بودم چون یادگاری داداشم میدونستمش و همیشه ازش تشکر می‌کردم 

سه سال تمام دستم بود اما بجز ماه آخر نه باتریش یبار خراب شد نه بندش پاره ، بعدش دیگه باتریش از کار افتاد بندشم پوسیده شده بود 

چندساله پشت کنکورم و اجازه بیرون رفتن از خونه رو ندارم 

به بابام گفتم میشه ببری بند و باتری اشو عوض کنی چون بخاطر ازمونام واقعا نیازش دارم

خلاصه بعد شش ماه غر زدن بردش تعمیر

الان که اوردش اصلا باورم نشد ساعت خودمه ، چون بندش یه بند زشت بود که اصلا مال مدل ساعت من نیست چون اون چفت میشد، اصلا اندازه ساعتم نیست هم بزرگه  هم قرینه نیست هم جنس پلاستیکی افتضاح 

رفته یه بند خداشاهده نهایتا پنجاه تومنی گفته بندازن روی ساعت به اون گرونی 

میدونم بعدا میتونم عوضش کنم اما ده دقیقه فقط گریه کردم چون ساعتم برام خیلی باارزش و یادگاری بود، دلم خیلی گرفته که چرا پدر من اینطور با من تا می‌کنه که از قصد ناراحتم کنه 

رویا؟ نه ، آرزو؟ نه ، پس چی؟ فعلا فقط آرامش می‌خوام 

مامانت هیچی به بابات نمیگه

🌸🌸🌸🌸اِلٰهْی وَ رَبّی مَن لی غَیْرُکْ🌸🌸🌸🌸         خیلی حرفا داشتم واسه گفتن،واسه نوشتن ولیییی حیف،امان از دست نینی یار😡 این کاربری دست ۴۰ نفره⬅️ یک:منِ دیوانه یِ عصبی🤬 دو: منِ مهربونو دلسوز☺️ سه:منِ نگرانِ استرسی😬 چهار:منِ شوخو خنده رو🤭 پنج:منِ خسته و بیحال😮‍💨 و...🙄🤔🤨  ✅پس اگه تو یه تاپیکی یچی گفتم،تو یه تاپیکِ دیگه یچی دیگه،سعی نکن مُچمو بگیری😏این منم فقط گاهی وقتا بسته به شرایط جویِ تاپیک مودم عوض میشه.همین😘

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم نمیتونی بدی داداشت ببره بنداشو عوض کنه

مهم1.شما نمیتوانید صابون روی چشمانتان بریزید2.شما نمیتوانید موهایتان را بشمارید3.شما نمیتوانید از بینی خود نفس بکشید، زمانیکه زبانتان بیرون است.4.شما مورد سوم را انجام دادید! 5- ﺯﻣﺎﻧﯿﮑﻪ ﺍﻧﺠﺎﻡ ﺩﺍﺩﯾﺪ،ﻓﻬﻤﯿﺪﯾﺪ ﮐﻪ ﻣﯿﺘﻮﺍﻧﯿﺪ ﺍﻣﺎ‌ ﺷﺒﯿﻪ ﺑﻪ ﯾﮏ ﺣﯿﻮﺍﻥ ﺑﺎ ﻭﻓﺎ ﺷﺪﯾﺪ6- ﺍﻻﻥ ﻟﺒﺨﻨﺪ ﻣﯿﺰﻧﯿﺪ،ﺩﺭﺣﺎﻟﯿﮑﻪ ﺳﺮﮐﺎﺭ ﺭﻓﺘﻪ ﺍﯾﺪ7.کپی کنید و برای دیگران بفرستید و اﻧﺘﻘﺎﻡ ﺍﻻﻥ ﺭﺍ ﺑﮕﯿﺮﯾﺪ!سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیاسیا سیا سیا ‌سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا8 -شما آنقدر تنبل هستيد كه اين 40 تا سيا رو نخوندين9 -شما آنقدر سهل انگارهستيد كه متوجه نشدید يكي از آن ها سينا ميباشد10 -شما آنقدر ساده هستيد كه رفتيد بالا و پيدا نكرديد11 -من شما را سر كار گذاشتم12 -داريد ميسوزيد13 -بي مزه هم خودتي!14 -از اينكه شما را سركار گذاشتم خوشحال باشيد!15 -الان نفهميديد كه خوشحال رو اشتباه نوشته بودم16 -بازم رفتيد چك كرديد ولي من بازم سركارتون گذاشت😂✌🏻اینو از دوست نی نی سایتی کپی کردم 🤣😐
مامانت هیچی به بابات نمیگه

والا اونم زورش نمی‌رسه

یک سوم درآمد بابام مال مادرمه اما یه قرون بهش نمی‌ده 

یعنی عملا اگه خرجی هم برای من می‌کنه پولای مادرمن چون همیشه میگه حالا که به خودم نمیدی واسه بچهام خرج کن که اونم یا نمیکنه یا بزور 

عزیزم نمیتونی بدی داداشت ببره بنداشو عوض کنه

چرا اما واقعا روم نمیشه 😞 

همین چندماه پیش یه تومن برام کتاب خرید داداشم 

فعلا با همین ساعت سر میکنم گرچه میبینمش اعصابم خرد میشه اما دستم نمیکنم فقط تایممو باهاش مدیریت میکنم بعدا ببینم مامانم پول داشت عوضش برم کنم بعد کنکور 

حداقلش اینه داداش خوب داری پدر من کپ پدر توئه +اینکه داداشم شبیه بابام یعنی از هیچ جا شانس نیاوردم ل ...

داداش منم همین سالها ازدواج می‌کنه و دیگه کسیو ندارم😞 

امیدوارم خدا بهترین آدم رو سر راهت بذاره عزیزدلم

ببین الان مصمم شو درس بخونی یه رشته خوب تا یه درامد عالی داشته باشی و گرنه هر روز برای خیلی چیزها با ...

دقیقا عزیزم

من هرچی هم الان دارم از مادرمه و خالم 

خاله ام بنده خدا نصف لباسای منو میخره همیشه

مامانمم باوجودی که خیلی بین منو پسراش فرق میذاره اما اون درآمدش که دست بابامه اگه نبود من خیلی درمونده تر از اینی که هستم میشدم 

طوری نیست بزار پولهاش رو جمع کنه.بعدش مال خودتونه

چه فایده عزیزم دیگه زمانی که جوونی آدم رفته باشه و خودت مستقل باشی اونموقع ارزشی نداره اونقدرا 

چه فایده عزیزم دیگه زمانی که جوونی آدم رفته باشه و خودت مستقل باشی اونموقع ارزشی نداره اونقدرا  

می‌دونی پدر شوهر من همه پولهاش رو خرج دختراش میکرد.به ما که می‌رسید می‌گفت اینها همه بعد مرگم به شما میرسه.

خوب تو سن ۹۰سالگی فوت کرد.

الآنم واقعا ارثش به درد مون نمیخوره.وقتی آدم سنش کمه ماشین مدل بالا یا خیلی چیزها به آدم هیجان میده.

من میگم یه دفعه صریح به بابات حرف بزن.بگو مالی که جمع می‌کنی به درد هیچ کس نمیخوره