2777
2789
عنوان

طلاق یا زندگی

138 بازدید | 14 پست

مامانم و بابام علاوه بر مقداری جهاز کل وامو دادن به ما تمام قسط هاشم دارن میدن ک خونه بخریم وام ازدواج و خونواده من  کمک کردن بگیریم ب بانک سفارش کردن منم کلی گشتم دنبال خونه و خونه پیدا کردم حاضر شدم نو روستا زندگی کنم اما خونه داشته باشیم.

دو روز پیش خیلی مهربون بهش گفتم حالا ک من آنقدر زحمت کشیدم واسه خرید خونه بابام هم پول داده سهم من هر چی هسا اسم منم بیاد تو قولنامه همش طفره رف گف بزار بخریم بعد گفتم من ک نگفتم الان بزن میگم هر وقت رفتیم قولنامه میگه بزار بخریم چند روز بعد باهم میرم گفتم چرا تو محضر نه؟؟

بعد ک من گریه کردم گف باشه اما من واقعا ناراحت شدم وگفتم ک چقدر زحمت کشیدن خونوادم واسه وام گفت پولتو میدم منت نزار سرم خیلی دلم شکست 

تا صبح نخوابیدم صبح دوبار گفتم درد دارم منو ببر خونه بابام گفت نه بوده الان گفتم پس با اسنپ میرم پدرشوعرمم منو دید نگفت من می‌برمت 

شوهرم مث جادو شده ها عصبی شد گف دختربچه این ساعت بیرون میره بدون اجازع؟؟ خیلی بد گفت دلم بد شکست فقط گریه میکردم و جیغ میزدم ک بهم اعتماد نداری؟؟ مگ من برده ت هستم تو منو نرسوندی نباید خودم برم؟؟

گفت باید تکلیفتو معلوم کنم میام پیش پدر مادرت من خیلی قلبم شکست مث مردهای دوره عتیق 

بعدم کف ک تو اول زندگی اسم دونگ آوردی فردا چندتا مال داشته باشم چی؟؟؟

یعنی عملا بهم اعتماد نداره فک کرد میخام اموالوشو بگیرم حالا هیچی ندارم جز یه ماشین خودش و خونوادشم درامدشون خیلی معمولیه !

بقیشو بگم؟؟؟؟؟؟؟

گفتم با پدر مادرت بیا من مقصر نیستم ک تو تنها بیای من هم حرف دارم با پدرت بعد دو روز امروز ب مامانم زنگ زد اومد 

هر چی گفتم بهت گفتم بدون اجازه نرفتم می‌گفت نه بدون اجازه رفتی پدر و مادرم هم طرف من هستنگفتم بهم چرا تهمت زدی!

میگه میخواستم روز ولنتاین سند رو انتقال بدم گفتم چطور باور کن چرا اونشب نگفتی چشم باشه گفتی بزار بخریم بعداً میزنم!

میگه اگه بهم اعتماد داشتی نباید روز قولنامه اینو ازم میخاستی؟

من پولم دست اون هست بهم میگه دنبال اموالی آخه کدوم اموال؟؟

من بهش گفتم خواستگارای پولدار داشتم اگر دنبال پول بودم زن تو چرا شدم بخاطر شخصیتت بود. اینم بهونه کرد ک تو نباید اسم اونا رو میاوردی نباید منت کنی

این آدم عاشق من بود نمی‌دونید چقدر داغون شدم کسی ک عاشقته کارتون اینجوری بشه اونم تو عقد 

من چیکار باید بکنم؟!

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

چون داد زدی ری اکشنش اونطوری بوده  و ی سری چیزا بستگی ب همسرت داره راجب ب نام زدن نزدن

اخه بد حرف میزد این اصلا اصلا شکاک نبود اصلا تهمت نمیرد اینجوری اونروز عصبی شد شیش ماهه اینجوری ندیدمش گفتم شاید پول پرسته منم بهش شک کردم اون لحظه.اخه شوهرم این شکلی نبود جادو شد انگار

وامو ازش بگیر بگو من دونگ نمیخوام پولتو بگیر برو طلا بخر اول ازدواج رحم کنی اخرش خراب میشه پول باید ...

اینک اون حرفو زد نمی‌دونم میش بهش اعتماد کرد از رو عصبانیت گفت یا قصدی داشت؟ خودش می‌دونه من دختر مستقلی ام و روم نمیشه گاهی حتی ازش خرج بگیرم چرا این حرفو زد؟؟ 

اینم بگم واقعا خسیس نبود اصلا پول می‌داد بهم حتی بزور اما چرا یهو جنی شد؟؟؟؟؟؟

جنجال میکنه خونه به نامت نزنه پا تو بزار تو یه کفش پولتو ازش بگیر ولی خیلی خیلی محترمانه

میگ میخواستم بزنم روز ولنتاین به من میگم تو بهم اعتماد نداشتی صبر نکردی چرا اصرار مردی روز قولنامه!! من میگم اصلا نیاز به بیان نبود خودش باید میفهمید بزنه بنامم تازه روز قولنامه باید حتما قید بشه اسم شرکت پدرش بانگاه داره چطور نمیدونه ؟؟؟

اخه بد حرف میزد این اصلا اصلا شکاک نبود اصلا تهمت نمیرد اینجوری اونروز عصبی شد شیش ماهه اینجوری ندید ...

کاش تو عقد اینجور نمی‌کردین 

میزاشتیم یمدت باهاش بری زیره یه سقف 

اگه مطمئن بود بعدا پدرتون کمک می‌کرد 

حالا چندسال مستاجر باشین چه اشکالی داره 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕