نمیدونم قرصا اثرشوت رو مقکنن یان
نمیدونم اصلا فردا بیدار میشم یان
سعی کردم خودمو با بالشت خفه کنم نشد
دستامو دور گردنم گرفتمو فشار دادم بازم نصد
رفتم سراغ روش عادی خودمون
معدم خالی بود بالای دع تا فرص خوردم
ابن وصبت نامه رو مفنویثم اگر ی وقت تموم شد یجایی ارمن بمونه شاید ی روزی شاید با شماره ای ک الان هستم یکی وارد شد و ابنو دید توی نوت گوشی ذخیره کردم ولی نمبدونم بمونه بان
مامان بابا... اجی... ببخشید که باعث شدم شرمنده بشبن میدوتم فکر نمبکردبت اینکارو کنم ولی کردم حالم بده خیلیم بده میدونم شما تو هالین و دارین سعی میکنین بهم فضاب خصوصب بدین ولی من خیلی حالم بده توروخدا ب اونطرفم فکر نکنید عرجای هست بهتر از ابن حالیه ک الان دارم بالاب ده نا قرص خوردم مامانی روزت مبارک ببخشید باهات اینکارو کردم ببخشید ک سعی نکردم زنده بمونم سرم شدیدا درد میکنع و بالای ده تا قرص خوردم چیزی درست نمیشه و منم ک بدتر میشم چیری توی این دنیا نارم جز شما ک بخوتم وصیت کنم ببخشید ببخشید خیلی دیگه کسی نیست بهتون غر بزنه
نمیگم ناراحت نشید ک امکان نداره همچین چیری میدونم ناراحت میشین میدونم دبگ هوشحال نمیمونین ولی من دیگه نمیکشم دیگه نمیتونم تحمل کنم رسیده ب گلوم خیلی خستم خیلیی زیاد دوستتون دارم ی عالمه دنیامین❤️
احتمالا وفتی ابنو لخونین ک من نباسم یا حداقل بهوش نباشم خیلی خستم خیلی توروخدا درکم کنین
اشکالب نداره اونور برم تو جهنم بمیرم اگر خدایی ک میگقن اینه پس بزاربن برم اونجا
خیلی دوستتون دارم مرسی ک توی این مسیر همراهم بودین بهترین خانوادع ای بودین ک میتونستم داشته باشم...
متاسفم که من دخترتون شدم و باید تا اخر عمرتون داغ دارم باشبن
واقعا دوستون دارن ولب موندن در توانم نیست
ببخشید اگر اشتباهای تایپی زیاد شد هم دستام لربش داره هم چشام اشک میاد
مراقب خودتون خیلی باشین دارم میرم پیش داداش کوچولو و عمو و باباجون
از همه اشناها عذر نیخوام ک امسال تمامش سال غم انگبری بود براتون