2777
2789
عنوان

وصیت نامه

272 بازدید | 19 پست

نمیدونم قرصا اثرشوت رو مقکنن یان 

نمیدونم اصلا فردا بیدار میشم یان 

سعی کردم خودمو با بالشت خفه کنم نشد

دستامو دور گردنم گرفتمو فشار دادم بازم نصد

رفتم سراغ روش عادی خودمون 

معدم خالی بود بالای دع تا فرص خوردم

ابن وصبت نامه رو مفنویثم اگر ی وقت تموم شد یجایی ارمن بمونه شاید ی روزی شاید با شماره ای ک الان هستم یکی وارد شد و ابنو دید توی نوت گوشی ذخیره کردم ولی نمبدونم بمونه بان

مامان بابا... اجی... ببخشید که باعث شدم شرمنده بشبن میدوتم فکر نمبکردبت اینکارو کنم ولی کردم حالم بده خیلیم بده میدونم شما تو هالین و دارین سعی میکنین بهم فضاب خصوصب بدین ولی من خیلی حالم بده توروخدا ب اونطرفم فکر نکنید عرجای هست بهتر از ابن حالیه ک الان دارم بالاب ده نا قرص خوردم مامانی روزت مبارک ببخشید باهات اینکارو کردم ببخشید ک سعی نکردم زنده بمونم سرم شدیدا درد میکنع و بالای ده تا قرص خوردم چیزی درست نمیشه و منم ک بدتر میشم چیری توی این دنیا نارم جز شما ک بخوتم وصیت کنم ببخشید ببخشید خیلی دیگه کسی نیست بهتون غر بزنه

نمیگم ناراحت نشید ک امکان نداره همچین چیری میدونم ناراحت میشین میدونم دبگ هوشحال نمیمونین ولی من دیگه نمیکشم دیگه نمیتونم تحمل کنم رسیده ب گلوم خیلی خستم خیلیی زیاد دوستتون دارم ی عالمه دنیامین❤️

احتمالا وفتی ابنو لخونین ک من نباسم یا حداقل بهوش نباشم خیلی خستم خیلی توروخدا درکم کنین 

اشکالب نداره اونور برم تو جهنم بمیرم اگر خدایی ک میگقن اینه پس بزاربن برم اونجا

خیلی دوستتون دارم مرسی ک توی این مسیر همراهم بودین بهترین خانوادع ای بودین ک میتونستم داشته باشم...

متاسفم که من دخترتون شدم و باید تا اخر عمرتون داغ دارم باشبن

واقعا دوستون دارن ولب موندن در توانم نیست

ببخشید اگر اشتباهای تایپی زیاد شد هم دستام لربش داره هم چشام اشک میاد 

مراقب خودتون خیلی باشین دارم میرم پیش داداش کوچولو و عمو و باباجون

از همه اشناها عذر نیخوام ک امسال تمامش سال غم انگبری بود براتون 

انگار همه ی فکر و خیال ها توی یک چشم به هم زدن جمع بشن درون جسم واحدی که ازش هیچ راه فراری نیست‌.

یا خداا 

تو رو خدا دس کن تو حلقت ک بالا بیاریشون 

نکن با خودت

اونی که تو شکم مادرش قلبش تشکیل نشد و سقط شد زندگی رو‌ برد:))    (درخواست دوستی قبول نمیکنم ، آقایون در تاپیک هام شرکت نکنن ، تاپیک زدم نصیحت نمیخوام پس لطفاً نه اعصاب خودتونو خورد کنید نه اعصاب منو تا وقتی که خودم ازتون راهنمایی نخواستم اصلا به خودتون این اجازه رو ندید که نصیحتم کنید!دیگه سایت نمیام خدافظ)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همچی درست میشه 

نکن با خودت 

به خانوادت بگو ترو خدا 

اونی که تو شکم مادرش قلبش تشکیل نشد و سقط شد زندگی رو‌ برد:))    (درخواست دوستی قبول نمیکنم ، آقایون در تاپیک هام شرکت نکنن ، تاپیک زدم نصیحت نمیخوام پس لطفاً نه اعصاب خودتونو خورد کنید نه اعصاب منو تا وقتی که خودم ازتون راهنمایی نخواستم اصلا به خودتون این اجازه رو ندید که نصیحتم کنید!دیگه سایت نمیام خدافظ)

عزیز من با 10 تا قرص نمیمیری فقط کلیه هات از کار میفته و بدتر دیالیزی میشه خواهشا برو دکتر من هفته قبل خودکشی کردم ولی پشیمون شدم من تازه 20 تا قرص آرامبخش آوردم و گفت نیم ساعت دیر تر میرسیدی کلیه هات از کار افتاده بودن 

من خواننده خاموش بودم فقط الان چون حالتو درک کردم عضو نی نی سایت شدم هیجی ارزش اینو نداره میفهمم حالتو ولی فکر نکن با مردن غمت تموم میشه فقط غمتو به یک نفر دیگه انتقال میدی به اون دنیاتم فکر کن خواهشا برو دکتر مطمئن باش نمیمیری فقط کلیه هات میترسم از کار بیفته و تا جایی که میتونی آب بخور فعلا زود شستشو معده میدنت

جواب بده لطفا    

خواهشا بجنگ برای زندگی میدونم سخته همه آدما سختی دارن سختی هایی که تو داری رو من نمیدونم و نمیخوام حرف کلیشه ای بزنم ولی به این فکر کن اگه دور از جونت مامان یا بابات سکته کنن بیفتن گوشه خونه مسببش تو میشی و خواهر و برادرت باید تا آخر ازشون نگهداری کنن پس بخاطر مامانتم که شده برو دکتر خواهش میکنم 

جواب بده لطفا     خواهشا بجنگ برای زندگی میدونم سخته همه آدما سختی دارن سختی هایی که تو د ...

جز بیحالی و درد یهویی و یخ شدن بدنم علائج دطگ ای ندارم

انگار همه ی فکر و خیال ها توی یک چشم به هم زدن جمع بشن درون جسم واحدی که ازش هیچ راه فراری نیست‌.
عزیز دلم. چکاری هست اخه این بلند شو برو تا ببرنت دکتر  

بمامانم گفتم چندتا قرص خوردم فک کرد برا عصبی بودنع

کاش میفهمید... ننیتونم یگمشون

همچی درست میشه  نکن با خودت  به خانوادت بگو ترو خدا

چیزی برای ررست شدن وجود ندارع:))

چیزی برای ررست شدن وجود ندارع:))

درست میشه فداتشم لطفا کاری نکن

زندگی منم رو هواست و هر چی ک فکرشو کنی از سر گذروندم

میخوای حرف بزنیم با هم؟

منم هم سنتم

درست میشه فداتشم لطفا کاری نکن زندگی منم رو هواست و هر چی ک فکرشو کنی از سر گذروندم میخوای حرف بزن ...

یکم بیحالن نمیدونم از قرصاعه یا خستگی

ولی اخه جی بگم

یکم بیحالن نمیدونم از قرصاعه یا خستگی ولی اخه جی بگم

قرص چی خوردی؟؟؟

دس کن تو حلقت ببین میتونی بالا بیاریشون