2777
2789

من دهمم رو تست کار نکردم و توی ریاضی و فیزیکش مشکل دارم ولی زیست و شیمیم خوب هست

امسال یازدهمم اگ عید یازدهومو ببندم تستشو تابستونم تست یازده و دهو بزنم پزشکی میارم؟

چون اصفهان زندگی میکنم میخوای ی جای نزدیک ب محل زندگیم باشه ب نظرتون دانشگاه کجا بزنم میارم؟ 

هعی یاد خودم افتادم که هم سن تو بودم چقدر فشار میاوردم به خودم و واسه درس خوندن نگران بودم....قطعا میاری،فقط پیوسته بخون و تست زیاد بزن

الان فقط تمرکزت رو یازدهم باشه و یازدهم رو در حد عالی جمع کن 

تابستون دهم رو جمع کن از شهریور دوزادهم رو هم شروع کن 

رتبه میشی قطعا اگر خوب بخونی 

زیاد به این جمله فکرکن:اگه چیزی رو تغییر ندی،یعنی بازم انتخابش کردی...♡دوست نادیده ی من،میشه برای رسیدن به هدفام صلوات مهمونم کنی🙂🌱

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میشه بهم بگین چجوری با کیفیت درس بخونم؟

منظورت روش هر درسه؟با کیفیت خوندن به خیلی چیزا بستگی داره که مهم ترینش طبق تجربه من تمرکز داشتن هست+روش درست 

زیاد به این جمله فکرکن:اگه چیزی رو تغییر ندی،یعنی بازم انتخابش کردی...♡دوست نادیده ی من،میشه برای رسیدن به هدفام صلوات مهمونم کنی🙂🌱

منظورت روش هر درسه؟با کیفیت خوندن به خیلی چیزا بستگی داره که مهم ترینش طبق تجربه من تمرکز داشتن هست+ ...

ممنونم بابت راهنماییتون دوستداشتید برام دعا کنید بتونم پزشکی بیارم 

ممنونم بابت راهنماییتون دوستداشتید برام دعا کنید بتونم پزشکی بیارم 

انشالله عزیزم،شما هم برای من دعا کن 

اگر سوال داری بپرس بلد باشم جواب میدم🤍

رتبخ ۶۵کنکور به من گفت بهترین تایم از تابستون ۱۲همه  گفت خودش اون موقع استارت زده نگران نباش ...

مرسیی ب نظرتون با کیفیت درس خوندن یعنی چی؟

حتما آدم باید تیزهوشان و اینا باشع؟

شما خودتون کی شروع کردین؟ دهمو یازدتونو فول بودین؟

مرسیی ب نظرتون با کیفیت درس خوندن یعنی چی؟ حتما آدم باید تیزهوشان و اینا باشع؟ شما خودتون کی شروع ...

من خودم صفر نیستم از تابستون یخ چیزایی خوندم

ولی استارت قویم الانع