2777
2789

یه روز رفتم مدرسه دیدم باهام حرف نمیزنه سلامم نمیکنه باهاش حرف میزنم روشو میکنه اونور 

خیلی مرموزانه با دوستام حرف میزنه و به منم هیچی نمیگه 

نهایتا پرسیدم خب چیزی شده ؟من کاری کردم؟

گفت مشاورم گفته یه مدتی ازت دور باشم همش آیه یاس میخونی و غر میزنی ترازای قلم چیم اومده پایین😐

منم گفتم اوکی

بعد الان فهمیدم تو کل کلاس پشت سرم گفت دورو 😊

و همون هفته هم از شانس گند من رتبه قلم چی شد 😬

من درسم خوبه نسبت به اون و پارسال من نمرم خوب شد و اون حتی جز ۱۰ نفر اول مدرسه هم نبود 

بعد من کلا میزارم دقيقه ۹۰ بعد مثلا موقع امتحان میام میگم خوب نخوندم و نمرم خوب میشه فک میکنه دروغ گفتم

پارسال که با هم اوکیم بودیم بهم میگفت ازم متنفره خیلی جدی صرفا چون درسم ازش بهتر بود 🫠 و در کل حالا الان فهميدم چقدر حسوده

سهمیه داره و هر کی میخواست حرصشو دربیاره و جلوش از سهمیه و سهمیه ای میگفت من پشتت دراومدم

بعد حالا اینطوری جوابمو داده

من امسال یه ذره افت داشتم و الان خیلی عصبانیم واقعا میخوام جدی شروع کنم برای کنکور با اینکه رقابت ناعادلانه ای و اون سهمیه داره من باید رتبم بهتر از اون شه🥲🥲🥲

بقل دستیم بود صرفا چون بقل دستیم بود دوست شدم و اصلا شخصیتامون بهم نمی‌خورد اون خیلیییییی بچه مثبت بود بعد من تا امسال باهاش دوست موندم چون دوستی نداشت در حالی که در کل باحاش حال نمیکردم حتی با یکی دیگه هم دوست بودیم همین دختره بهش گقت پرو و کلا رفت دیگه هم باهاش حرف نزد کار درستي کرد منم پارسال باید همینکار میکردم و اشتباه کردم

خیلی اعصابم از دستش خورده اصلا همش دارم فشار میخورم که چرا همیچین کاری باهام کرد 

مگه من چه هیزم تری بهش فروختم 

خلاصه که بهونش بود اینکه من غر میزنم 

و تنها کاری که میتونم در قبالش بکنم اینه که امسال نهایی و سال دیگه کنکور و بتروکونم

ببین معمولا دوستی های دوران دبیرستان زیاد پایدار نیست و وقتی فارغ التحصیل میشی حتی با یکی از دوستانم شاید نمونی 

در کل زیاد جدیش نگیر وتا میتونی تلاشتو بکن چون امسال سال سرنوشت سازیه برای تو خودتو درگیرش نکن

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببین معمولا دوستی های دوران دبیرستان زیاد پایدار نیست و وقتی فارغ التحصیل میشی حتی با یکی از دوستانم ...

اره دوستیمون که برام مهم نبود چون اصلا ازش خوشم نمیاد

ولی کاری که باهام کرد و اینکه هر روز قراره باهاش چش تو چش شم میره رو مخم

و اینکه الان کنکور قضيه ناموسیه خیلی میترسم بهتر از من شه😂😭آخه خیلیم تلاش میکنه با اینکه درسشم خوب نیست

اره دوستیمون که برام مهم نبود چون اصلا ازش خوشم نمیاد ولی کاری که باهام کرد و اینکه هر روز قراره با ...

عزیزم همین که خودتو انقدر درگیر کردی خود به خود رو همه چیت تاثیر میذاره 

گفتم که برات اصلااا مهم نباشه😊♥️

توهم تلاشتو بکن

مگه درست از اون بهتر نیست؟

پس حتما میتونی موفق بشی 

لطفا خودتم با هیچ کس مقایسه نکن♥️