یه روز رفتم مدرسه دیدم باهام حرف نمیزنه سلامم نمیکنه باهاش حرف میزنم روشو میکنه اونور
خیلی مرموزانه با دوستام حرف میزنه و به منم هیچی نمیگه
نهایتا پرسیدم خب چیزی شده ؟من کاری کردم؟
گفت مشاورم گفته یه مدتی ازت دور باشم همش آیه یاس میخونی و غر میزنی ترازای قلم چیم اومده پایین😐
منم گفتم اوکی
بعد الان فهمیدم تو کل کلاس پشت سرم گفت دورو 😊
و همون هفته هم از شانس گند من رتبه قلم چی شد 😬
من درسم خوبه نسبت به اون و پارسال من نمرم خوب شد و اون حتی جز ۱۰ نفر اول مدرسه هم نبود
بعد من کلا میزارم دقيقه ۹۰ بعد مثلا موقع امتحان میام میگم خوب نخوندم و نمرم خوب میشه فک میکنه دروغ گفتم
پارسال که با هم اوکیم بودیم بهم میگفت ازم متنفره خیلی جدی صرفا چون درسم ازش بهتر بود 🫠 و در کل حالا الان فهميدم چقدر حسوده
سهمیه داره و هر کی میخواست حرصشو دربیاره و جلوش از سهمیه و سهمیه ای میگفت من پشتت دراومدم
بعد حالا اینطوری جوابمو داده
من امسال یه ذره افت داشتم و الان خیلی عصبانیم واقعا میخوام جدی شروع کنم برای کنکور با اینکه رقابت ناعادلانه ای و اون سهمیه داره من باید رتبم بهتر از اون شه🥲🥲🥲
بقل دستیم بود صرفا چون بقل دستیم بود دوست شدم و اصلا شخصیتامون بهم نمیخورد اون خیلیییییی بچه مثبت بود بعد من تا امسال باهاش دوست موندم چون دوستی نداشت در حالی که در کل باحاش حال نمیکردم حتی با یکی دیگه هم دوست بودیم همین دختره بهش گقت پرو و کلا رفت دیگه هم باهاش حرف نزد کار درستي کرد منم پارسال باید همینکار میکردم و اشتباه کردم