p_parmis مدیر استارتر عضویت: 1401/12/12 تعداد پست: 1116 عنوان خانوما ی سوال 77 بازدید | 3 پست دخترم خونریزیاش شدیده دکترم بردم گفت ک چیزی نیستhttps://uupload.ir/view/۲۰۲۴۰۱۰۱_۱۹۲۴۴۹_1pcs.jpgولی لخته خون انقدری من که خودم نداشتم تو دوران مجردیم.شما تجربشو داشتین؟عادیه؟ -بیشههااگرتاریکند،آسمانهنوزآبیست🤍′ 1402/10/11 | 19:31 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ساحل_دریایی عضویت: 1401/10/08 تعداد پست: 16780 مفنامیک اینجوری میکنه معمولامنم میخورم زیاد لخته میشه۱۸ سالمم هست 🚩کاربری موقت دست دونفر هست چون یکیشون تعلیق شده از کاربری ساحل دریایی استفاده میکنه🧿 لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
p_parmis مدیر استارتر عضویت: 1401/12/12 تعداد پست: 1116 مفنامیک اینجوری میکنه معمولا منم میخورم زیاد لخته میشه ۱۸ سالمم هست دخترمم ۱۵ سالشه مرسی مهربون .آخه خودم که اصلا ابنطور لخته هایی رو نداشتم دوران مجردی -بیشههااگرتاریکند،آسمانهنوزآبیست🤍′
ساحل_دریایی عضویت: 1401/10/08 تعداد پست: 16780 دخترمم ۱۵ سالشه مرسی مهربون .آخه خودم که اصلا ابنطور لخته هایی رو نداشتم دوران مجردی طبیعیه قرص نخوره دیگه لخته نمیشه اما ضرری نداره براش من بعضی وقتا که مفنامیک نمیخورم خونی که ازم میره روانه ولی مفنامیک لخته میکنه و خوب هستش 🚩کاربری موقت دست دونفر هست چون یکیشون تعلیق شده از کاربری ساحل دریایی استفاده میکنه🧿 لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم