2777
2789

ما ترکیم  بابام منو صدا زدنی بهم میگه قیزیم نازیم قیزیلی نازیلی.   قیزیل به ترکی میشه طلا و وقتی قیزیلی بگی هم دختر میشه هم طلا. نازلی هم که میشه نازم ناز.   من یه شهر دیکه دانشجوام وقتایی که باهام تماس میگیره تصویری. بهم میگه. قیزیلی نازلی  چرا یه زنگ نمیزنی.  یعنی وقتایی که اینطور صدام میکنه خستگی های کارم از یادم میره و روزمو می‌سازه با این حرفش  میخام صبح تا شب جون بکنم تا یکروزی  پیش همه احساس غرور و افتخار کنه. و بخاطر من براش کمر خم کنن🥹❤️‍🔥💖

محض احتیاط این کاربری دست چند نفر سیری میشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خدا برا هم دیگه

حفظ تون کنه چشام😍

ب نام آن که آفریـــد مرا   و برای عشق زیـــبایــم ترا     خدای مهربانم  دوستــــــت دارم برای همه نعمت هایی ک برایم  لطف نمودی خدای مهربانم سپاس گذارم  برای   آفرینش   فرشته ای دوست داشتـــنی    چـــون     مـــــادر                   و آرامشی کــــه در آغوشش قرار    داد ــــی       امضای دوست تعلیق شده    melikaj20051982                          هرزگی روشن فکری نیست،بی حجابی هرزگی نیست، بهشت نیز اجباری نیست، مرد حیوانی بی اختیار نیست، و زن بودن علل گناه کسی نیست. حرف های دل یک دختر چادری
مام ترکیم و بابام صدام میزنه بالام.قیزیم.حتی بعضی موقع ها تلفنی حرف میزنیم بهم مبگه کاکام😂😍قربون ه ...

الله چوخ گورمسین 🥲💕

هر وقت زنگ میزنم و برمیداره میگه سلام دختر قشنگم عزیز دلم ،حالا من ۴۱ سالمه ها ،اما هنوزم لوسم میکنه ...

خدا براتون حفظش کنه🥰

ما یه همسایه داریم سلام دادنی میگه سلام جیرانیم سلام گوربان اولوم کمبود محبتامو جبران میکنه 😂🤣

سلام گوزلیم😘🤩😂ما ترکا همینیم دیگا

ساغولاسان😍

فارسم 🥲

ب نام آن که آفریـــد مرا   و برای عشق زیـــبایــم ترا     خدای مهربانم  دوستــــــت دارم برای همه نعمت هایی ک برایم  لطف نمودی خدای مهربانم سپاس گذارم  برای   آفرینش   فرشته ای دوست داشتـــنی    چـــون     مـــــادر                   و آرامشی کــــه در آغوشش قرار    داد ــــی       امضای دوست تعلیق شده    melikaj20051982                          هرزگی روشن فکری نیست،بی حجابی هرزگی نیست، بهشت نیز اجباری نیست، مرد حیوانی بی اختیار نیست، و زن بودن علل گناه کسی نیست. حرف های دل یک دختر چادری