2777
2789
خود همراه مکانیک کثیفترین و کلاهبردارترینه. پولو بگیرن،دیگه جوابتونو نمیدن. اشتباه محضه گرفتن خذمات ...

وای چرا؟

می شه بگید چه مشکلی داشتید؟ من همین فردا دارم می رم یکی از ماشینایی که آگهی کردن بخرم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام عزیز ماشینو خریدین تجربتون از همراه مکانیک خوب بود؟؟؟

سلام خانم

بله من خریدم

از ماشینم هم راضی هستم با توجه به اینکه خودم اصلا سررشته ای ندارم خدا خواهی بود هم ماشین خوب درومد هم فروشنده خیلی آدم خوبی بود البته من ماشین دو سال کارکرده گرفتم اگه سال ماشین بالاتر بود نمی دونم بدرد می خورد همراه مکانیک یا نه

ولی خدایی همراه مکانیک اومد یازده ملیون پول گرفت و رفت هیچ کاری هم جز واسطه گری نکرد زودتر از ما رسیده بود و گفت من چک کردم مشکلی نداره، ضمانت رنگ هم تو قرار داد نیست یعنی اگه مثلا رنگ شدگی داشته باشه ماشین خودت باید ببری چک کنی اونا ضمانت نمی دن، لاستیک هارو هم گفتن نود درصده که اصصصلا اینطور نبود و خود فروشنده به ما گفت لاستیک‌ها زیاد جالب نیستن اگه تو جاده می رید عوضشون کنید

در واقع اونا فقط لطف کردن یه قولنامه برامون تنظیم کردن 

همراه مکانیک و خودرو ۴۵ مشکلشون اینه که شما با یک شرکت بی در و پیکر طرف هستید و درگیر پروسه های پیچیده اداری میشید سعی کنید با یک شخص مشخص با یک کدملی قرارداد ببندید تا اگر دچار مشکل شدید بتونید ازش شکایت کنید من یک خودرو داشتم میخواستم بفروشم زنگ زدم مهرابی خودرو اومدن در خونمون قرارداد بستم ماشینو فروختم خلاص حالا خودرو ۴۵ باید ببری کارواش نوبت بگیری ازشون پول کارشناسی بدی تازه یک مبلغی رو نگه میدارن برای بعد از تعویض پلاک اصلا کلی اذیت میشید