2777
2789
عنوان

آشنایی با خواستگار

473 بازدید | 20 پست

سلام دوستان من با آقایی در مرحله آشنایی هستیم حتی نامزد هم نکردیم صرفا حرف می زنیم 

ایشون چندین بار به شکل های مختلف از من پرسیدند که اگه کسی توی محل کار اذیتت کنه چیکار می‌کنی یا اگه کسی باهات تیک بزنه به من میگی یا نه ؟؟

خیلی هم روی این مسئله اصرار داره که باید روابط دوستانه ات کم بشه و 99 درصد مواقع با شوهرت باشی و برای هرکاری از چند روز قبل به من اطلاع بدی نه اینکه یک ساعت قبل بگی مثلا میخوای بری جایی . 

درضمن نظرشون هم اینکه وقتی من شیفت هستم بهتر تنها نباشی چون ممکن مشکلی برات پیش بیاد توی خونه 

یکبار هم بیرون رفتیم به من می‌گفت میخوای جامون رو عوض کنیم ( بخاطر گارسون) گفتم نه چیزی نشده 

من اصلا بابام و داداشم این مدلی نیستند آزادی کامل دارم و فقط اطلاع میدم جایی بخوام برم حتی یک ساعت قبل و اینکه با دوستام هم چند ماه یکبار بیرون میرم درحد ۲ ساعت.

الان نظر شما چیه ؟؟

در جستجوی آنچه که برایم مقدر نکرده ای خسته ام مکن ✨

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

نظرم اینه که این آدم شکاک و کنترل گره که یک زنگ خطر بزرگ برای رابطست که باید خیلی جدی بگیریش

من سر حتی یک کدوم از این رفتارها هم رابطه رو بهم میزدم چون این رفتارها بعد ازدواج تشدید میشن و خیلی خطرناکن

نظرم اینه که بزن تو نشیمنگاهش پرتش کن بیرون از زندگیت

☆پیکرتراش پیرم و با تیشۀ خیال یک شب تو را ز مرمر شعر آفریده‌ام□° 🤍 «اللهم ارح کل قلب لایعلم بوجعها الا انت.» خداوندا آرام کن قلبی را که جز تو کسی به دردش آگاه نیست.✨بعضی از تاپیک‌ها واسه خودم نیست دوستان کارآگاه نشید لطفا

محتاط تر باش بستگی داره خط قرمزات چیه من حتی یه پرصدم دوس نذارم یکی منو چک کنه بگه کجا میرم کحا نمیرم اسمشو بزاره غیرت چثن بابامم همچی ادمینیس فقط بهش اطلاع میدم کجا میرم 

بیشتر فک کن راجب اینموضوع عاخه مهمه بهش بگو که دوس ندارم کسی دستورم بده ببین واکنشس چیه

محتاط تر باش بستگی داره خط قرمزات چیه من حتی یه پرصدم دوس نذارم یکی منو چک کنه بگه کجا میرم کحا نمیر ...

گفتم من اجازه نمی‌گیریم فقط اطلاع میدم ولی روز بعد اومد گفت یعنی چه مدلی اطلاع میدی چه موقعی اطلاع میدی اگه بگم نه بازم کار خودتو میکنی 

در جستجوی آنچه که برایم مقدر نکرده ای خسته ام مکن ✨

ایشون فردی سلطه گر و توتالیتر هست که میخاد بر جمیع رفتار های شما حاکمیت داشته باشه . 

زندگی با همچون فردی برای شما سخت و طاقت فرسا خواهد بود . 

نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم . حتی اگر در این خلوت دونفر دارن از ما بدگویی میکنن .