2777
2789
عنوان

افسردگی

| مشاهده متن کامل بحث + 556 بازدید | 102 پست
خیییییلی حالم بده ولی دیگه گریه م نمیاد   لرزش دست پا لب دارم چشمم میپره کوچیک میشع قفسه ...

شما شاغلی؟

لطفاً درخواست دوستی ندید،، اگه جواب تاپیکاتونو میدم بدونید از رو خیر خواهیه دیگه هر جور دوست دارید قضاوت کنید من اصراری ندارم ، شنونده باید عاقل باشه، برام دعا کنید مشکلم حل بشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب از مشاور و روانشناس کمک بگیر اگه میتونی

میتونم اما تردید دارم کدوم خوبن ؟

و یکم هزینه هاش سنگینه

لطفاً درخواست دوستی ندید،، اگه جواب تاپیکاتونو میدم بدونید از رو خیر خواهیه دیگه هر جور دوست دارید قضاوت کنید من اصراری ندارم ، شنونده باید عاقل باشه، برام دعا کنید مشکلم حل بشه
منم دقیقا همینم بیخیال نسبت به آینده و وضعیتم، ولی بشدت حساس روهمه چی

بعد 35 سالگی کلا ادم خنثی میشه عین من و خیلیای دیگه داداشم متولد 74 اون از الان خنثی شده 

مردم کشور ما فقط دارن روزگار رو سپری میکنن چون هیچ اینده ی تضمین شده ای نیست هیچ زیر ساختی نیست اصلا امیدی دیگه وجود نداره که بخوای خوش باشی با 20 سال قبل شرایط الان رو مقایسه کنید دور همیای اون زمان رفاقت ها دوستی ها کمک کردنا دلسوزوندنا همش از بین رفته همه تو لاک خودشونن حوصله همدیگرو هم ندارن ایرانی ها بدجور دیگه از زندگی بیزار شدن 

دلا خو کن به تنهایی که از تن ها بلاخیزد...سعادت ان کسی دارد که از تن ها بپرهیزد
[QUOTE=322962908]شما هم احساسات مشترک بامن دارید؟[/QUOT من دانشگاه رفتم ارشد اقتصاد گرفتم از فردوسی ...

دقیقا

رفتارای پنج نفر اول زندگیت می‌تونه خیلی روت تاثیر بزاره من خیلی آدم شادی بودم ولی یسری آدما اینجوریم کردن با رفتاراشون و دورو بازیاشون 

بهترین دوستم برای بالا کشیدن خودش دائما سعی در خراب کردن من تو هرجایی داشت با هرچیزی شده تحقیر و....

متاسفانه بخاطر مدرسم و وضعیتم نمیتونم از زندگیم حذفش کنم

شاید سنم بالا رفته ترسم بیشتر شده، ولی از اول همینطور افسرده بودم

منم افسرده بودم ولی بخاطر عشق ی طرفه ولی بچگی این حسو داشتم حس افسردگی فکر کنم مداوا نشدیم تلنبار شده رو هم والان خودشو نشون میده

بعد 35 سالگی کلا ادم خنثی میشه عین من و خیلیای دیگه داداشم متولد 74 اون از الان خنثی شده  مردم ...

اینا که میگیددرسته، ولی من اصلا آدمی شبیه خودم اطرافم نمیبینم ، همه ی هدف و کاری رو دنبال میکنند، مثل من آنقدر بی انگیزه نیستند

خب شما وضعیتت با من فرق میکنه، تقریبا آدم موفقی بودی و جایگاه اجتماعی داشتی، 

اشکال کار خیلیا همینجاس فکر میکنن کسیکه دانشگاه رفته درس خونده الان خیلی کارش درسته کسی رو میشناسم اسمشون نمیتونه بنویسه در این حد ولی از یک پروفسور باشعور تره ربطی به اینا نداره امید تو کشور ما نابود شده انگیزه نابود شده صبح تا شب فقط افکار منفی و انرژی منفی رد و بدل میشه بین ادما

دلا خو کن به تنهایی که از تن ها بلاخیزد...سعادت ان کسی دارد که از تن ها بپرهیزد