2777
2789
عنوان

افسردگی

556 بازدید | 102 پست

سلام ، وقت بخیر،

دوستان  من ۳۲سالمه، حالم اصلا خوب نیست

پر از احساس بدم، همش توخونم، از بیرون رفتن بدم میاد، اعتمادبنفسم بشدت پایین ،خیلی نسبت به همه چی (حرفها و رفتارهای اطرافیان حساسم)

احساس شکست و بدبختی دارم، ظاهرمو دوست ندارم، حس میکنم خیلی با بقیه متفاوتم، برای هرچیز کوچیکی اشکم درمیاد، نسبت به آینده خیلی بدبینم، خودمو و هیچکسو دوست ندارم، اصلا نمی‌دونم چیکار کنم از کجا شروع کنم، حس میکنم هیچی درست نمیشه, خیلی خستم!! هیچ کاری هم نمیکنم ولی خیلی خستم!! نه شغلی، نه درسی نه کاری نه ازدواج هیچی! از ازدواج و بچه دار شدن هم میترسم,

اصلا نمی‌دونم آینده و زندگیم چی میشه! 

خوبه ک ازدواج نکردی من الان تو بلاتکلیفیم هیچی سخت تر از بلاتکلیفی نیست😞 

لطفاً درخواست دوستی ندید،، اگه جواب تاپیکاتونو میدم بدونید از رو خیر خواهیه دیگه هر جور دوست دارید قضاوت کنید من اصراری ندارم ، شنونده باید عاقل باشه، برام دعا کنید مشکلم حل بشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مهسا بحران ۳۰سالگی هم داشتی؟

لطفاً درخواست دوستی ندید،، اگه جواب تاپیکاتونو میدم بدونید از رو خیر خواهیه دیگه هر جور دوست دارید قضاوت کنید من اصراری ندارم ، شنونده باید عاقل باشه، برام دعا کنید مشکلم حل بشه
دقیقا واسه همین ازدواج نکردم، شما چرا؟

تاپیکام هس خیلی مفصله

همینقدر بگم پشیمونم کاش با یکی ازدواج میکردم ک از ت دلم دوسش داشتم و اونم همچنین

نه خیلی سال اینجورم، بحران ۳۰سالگی منظورت اینه از ۳۰بعد این حسارو داشته باشم؟!؟

نه کلا بترسی از سن ۳۰سالگی و آینده ... من اینطورم بحران دارم