2777
2789

آره عزیزم مثلا۳۰۰گرم گوشت قرمز باشه ۱۰۰گرم سینه مرغ بزن اصلا اصلاااااااا وا نمیره ...ی دونه پیاز بزرگ رنده کن.ی دونه تخم مرغ .یکم سبزی معطر.لپه و برنج نیم پز رو هم قاطی کن انقد به کن خمیری شه بعد ب گوشتت اینا اضافه کن .ادویه هم بزن دیگ تمومه..داخلش هم الو خورشتی بذار...میتونی اضافه هم درست کنی بعد بذاری تو فریزر تا ی ماه میمونه هروقت خواستی بردار بپزش

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اسی اگه عجله نداری لایکم کن تا شب دستور خودمو برات بزارم  الان خیلی بیحالم

برا منم بنویسید لطفا ریپلای کنید بیام بخونم منم درست میکنم وا‌نمیره ولی خیلی خوشمزه نمیشه دلمه هام عالی میشه ها ولی کوفته م مجلسی درمیاد قیافه ش ولی خوشمزه نمیشه

دوستان  اول اینکه نسبت گوشت باید خیلی بیشتر از مواد دیگه باشه 

من خودم ۶ قاشق برنج و ۶ قاشق لپه رو با نمک کم  میزارم نیمپز میشه  بعد پیاز رو قاچ میکنم‌میریزم تو خرد کن حدود ۴۰۰ گرم گوشتم که حالا اگه دوست دارید مرغم بریزید اشکال نداره اما مثلا اگه ۴۰۰ گرم کل حجم گوشت هست ۱۰۰ گرم مرغ باشه ۳۰۰ گرم گوشت چون مرغ به تنهایی سفت میشه 

حالا این مواد رو میریزم  تو خرد کن چند بار میزنم تا پیازا له بشن بعد لپه و برنج رو میریزم زردچوبه فلفل نمک و سبزی معطر رو اضافه میکنم و میزارم چند دقیقه قشنگگگگ میکس بشن بعد در میارم ده دقیقه هم با دست ورز میدم حالا اندازه یه توپ تو کف دستم میگیرم وسطشو باز میکنم پیاز سرخ کرده و زرشک و گردو یه مقدار میزارم بعد گردش میکنم و داخل یه سینی میچینم کوفته هامو وقتی تموم شد روشون سلفون میکشم میزارم تو فریزر قشنگ یخ میزنه 

بعد که یخ زد از سینی جدا میکنم و بسته بندی میکنم هر وقت خواستم دیگه آماده دارم 

حالااااا این که میگم یخ بزنه این یه ترفنده مهمه برای وا نرفتن و اینجاش که الان میگم خیلی مهمه .

اول یه پیاز رو سرخ کن با رب تفت بده و ادویه جات بزن من اینجا جای نمک از یدونه عصاره گوشت استفاده میکنم  و یکمم زرشک میریزم تو سسش و اگه دوست داشتید یه کوچولو زعفران 

وقتی سس شروع کرد به جوشیدن یدونه از کوفته ها که هنوز یخه رو با ملاقه بزار داخل سس بعد یکی دودقیقه وایسا تا دوباره سس شروع به جوشیدن کنه حالا دومین کوفته رو بنداز و این کارو تا آخرین کوفته ادامه بده منظور اینکه حتما در حالت جوش کوفته های یخ زده رو بنداز و اینکه اصلا نزار یخ کوفته ها باز بشه .

بعد در قابلمه رو تا یه ربع نزار و اجازه بده با شعله متوسط بجوشه حالا بعد یه ربع درشو ببند و شعله متوسط رو به کم اجازه بده کوفته هات مغز پخت بشه و آبش به غلظت بیوفته و نوش جونتون ❤️

♻️کارما♻️