2777
2789
عنوان

این شغل چطوره

205 بازدید | 28 پست

۵ تومن حقوق و یک درصد از فروش یا ۴ تومن و۳ درصد از فروش

۱۰ ونیم تا ۵ ونیم عصر

تو محل خودمون

میگه کار سبکه فقط پنجشنبه جمعه فروش زیاده مابقی روزها کارت کمه میتونی ب کارات برسی تو فروشگاه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیدونم عزیزم واقعا

بپرسید چون اگه از سود باشه فکر نمیکنم مبلغ قابل توجهی بشه

آقا هستم      محمود درویش میگه که :منو ببر توی اون حالی که قبل از تو بودم این طوری منصفانه تره           
اینجوری که خیلی مسخرس  اخه گفت تو ی هفته درصد خانم شیفت شب ۶۰۰  تومن شده

من نظرم اینه بپرسید چون طرف نمیاد از اصل پول خودش به شما درصد بده چون منطقی نیست درسته

آقا هستم      محمود درویش میگه که :منو ببر توی اون حالی که قبل از تو بودم این طوری منصفانه تره           
من نظرم اینه بپرسید چون طرف نمیاد از اصل پول خودش به شما درصد بده چون منطقی نیست درسته

خب موقعیت دیگه هم هس کار تو انبار خانم هستن همه ۷ تومن ۹ ساعت کار کار با کامپیوتره

گفت دوتومن هم بیمته اینم تو محله

خب موقعیت دیگه هم هس کار تو انبار خانم هستن همه ۷ تومن ۹ ساعت کار کار با کامپیوتره گفت دوتومن هم بی ...

تا چه ساعتی هستش

۸ ونیم صب تا ۵ ونیم عصر

فروشندگی بیمه نمیکرد و اینکه کدومش جای پیشرفت داره از نظر خودتون

فروشندگی بیمه نمیکرد و اینکه کدومش جای پیشرفت داره از نظر خودتون

راستش به پول نیاز دارم وهم اینکه فشار کاری نمیتونم تحمل کنم

نمیدونم چکار کنم کار انبار هم معلوم نیست قبولم کنن یا نه

چون فردا وقت مصاحبه دادن

فروشندگی رو خودشون پیگیرن ومیگن بیا وفلان

راستش به پول نیاز دارم وهم اینکه فشار کاری نمیتونم تحمل کنم نمیدونم چکار کنم کار انبار هم معلوم نیس ...

فروشندگی زیاد جالب نیست و اینکه خودش پیگیری میکنه ی داستانی داره از نظر من اوکی نیست حالا من میگم فروشندگی رو توی آب نمک نگه دار برو انبارداری ببین چطوره شاید کارش خوب بود قبولت کرد و اینکه بیمه هم داره خوبه