من پیاز و با گردو میریزم تو خردکن قشنگ له میشه بعد دوقاشق روغن میریزم و میزارم تفت بخوره یه مقدارم زردچوبه و فلفل سیاه میزنم حواست خیلی باید باشه که نسوزه چون زود ته میگیره
بعد رب انار رو میریزم و با گردو در حد ۳۰ ثانیه تفت میدم و اصلا آب نمیریزم جاش یخ میریزم و با شعله کم میزارم بپزه
بعد مرغامو که با زعفران و نمک و فلفل سیاه و زردچوبه مزه دار کردم رو قشنگ سرخ میکنم بعد دوساعت میندازم تو فسنجونم و میزارم ۶_۷ساعت جا بیوفته و آخر پخت شکر و نمک و میریزم چون ما ملس دوس داریم