_blue_berry_ مدیر عضویت: 1400/05/10 تعداد پست: 3134 عنوان برای مامانم هدیه چی بخرم ک مناسب باشه؟ | مشاهده متن کامل بحث + 752 بازدید | 55 پست 🥲🥲 قیمت مناسب بگید لطفا تا حدود ۳۰۰ ۳۵۰ اگر پیج معتبری کانال تلگرام معتبری میشناید که برای روز مادر قیمت هاش مناسبه لطفا پیشنهاد بدید❤️ 🤍🌱 1402/10/11 | 14:13 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
_blue_berry_ مدیر استارتر عضویت: 1400/05/10 تعداد پست: 3134 من مادرشوهرم دوره پول میدبم مامانم سرویس ارکوپالش ۶تا پلو خوریش کمه براش میگیرم ک ست ۱۸نفرش کامل شه مبارکشون باشه ❤️😍 🤍🌱
lena_133 عضویت: 1402/10/11 تعداد پست: 2214 سلاام . . از استاتر معذرت میخوام..بچها یه راهنمایی میخواستم، اینکه من تازه کاربریمو زدم ۲ ساله خواننده خاموش بودم ولی نمیتونستم عضو شم تاالان..ولی الان نمیدونم چجوری تایپک بزنم😂🚶🏻♀️میشه کمکم کنین و خدا چاره کند این همه دل تنگی را ..
۹۸ashe عضویت: 1396/07/25 تعداد پست: 2568 اره اتفاقا کیفم جزو پیشنهادام هست بنظرت کیف بهتره یا انگشتر ژوپینگ؟ کیف
_blue_berry_ مدیر استارتر عضویت: 1400/05/10 تعداد پست: 3134 یه پیچ رو میشناسم خیییلی ارزون میده مثلا کرم ضدآفتاب ۱۰۰-۲۰۰ میده ۴۹ تومن و واقعا معتبره اینستگرام ... فقط لوازم ارایش؟ 🤍🌱
سبززیتونی عضویت: 1399/03/17 تعداد پست: 34717 مث مامان من😂😂😂برا همین هیچوقت لباس نمیخرم براش چون بعدش دهنمو صاف میکنه دقیقا.🤦🤣همون لوازم ارایشی خوبه😁 یاشاسین آذربایجان💓✌
sahra71 عضویت: 1399/11/10 تعداد پست: 18374 بالایی هدیه مادرمه پایینی هم کیگی ک برای روز مادر سفارش دادم مال مادرشوهرمم همسر یک تومن میده پروانه رو چندگرفتی اگر دو نفر را همزمان دوست داری، دومی را انتخاب کن. چون اگه واقعا اولین نفر را دوست داشتی، عاشق دومی نمیشدی♥️
_blue_berry_ مدیر استارتر عضویت: 1400/05/10 تعداد پست: 3134 بالایی هدیه مادرمه پایینی هم کیگی ک برای روز مادر سفارش دادم مال مادرشوهرمم همسر یک تومن میده مبارکشون باشه عزیزم 🤍🌱
همسرمدنیام عضویت: 1400/05/27 تعداد پست: 6493 پروانه رو چندگرفتی نمیدونم همسرم چهارتا خرید بود حدودا ی سال پیش برای کادو بدم ی رو فروختم ی ب مادرم میدم دوتا برای خودمه مهم1.شما نمیتوانید صابون روی چشمانتان بریزید2.شما نمیتوانید موهایتان را بشمارید3.شما نمیتوانید از بینی خود نفس بکشید، زمانیکه زبانتان بیرون است.4.شما مورد سوم را انجام دادید! 5- ﺯﻣﺎﻧﯿﮑﻪ ﺍﻧﺠﺎﻡ ﺩﺍﺩﯾﺪ،ﻓﻬﻤﯿﺪﯾﺪ ﮐﻪ ﻣﯿﺘﻮﺍﻧﯿﺪ ﺍﻣﺎ ﺷﺒﯿﻪ ﺑﻪ ﯾﮏ ﺣﯿﻮﺍﻥ ﺑﺎ ﻭﻓﺎ ﺷﺪﯾﺪ6- ﺍﻻﻥ ﻟﺒﺨﻨﺪ ﻣﯿﺰﻧﯿﺪ،ﺩﺭﺣﺎﻟﯿﮑﻪ ﺳﺮﮐﺎﺭ ﺭﻓﺘﻪ ﺍﯾﺪ7.کپی کنید و برای دیگران بفرستید و اﻧﺘﻘﺎﻡ ﺍﻻﻥ ﺭﺍ ﺑﮕﯿﺮﯾﺪ!سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیاسیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا8 -شما آنقدر تنبل هستيد كه اين 40 تا سيا رو نخوندين9 -شما آنقدر سهل انگارهستيد كه متوجه نشدید يكي از آن ها سينا ميباشد10 -شما آنقدر ساده هستيد كه رفتيد بالا و پيدا نكرديد11 -من شما را سر كار گذاشتم12 -داريد ميسوزيد13 -بي مزه هم خودتي!14 -از اينكه شما را سركار گذاشتم خوشحال باشيد!15 -الان نفهميديد كه خوشحال رو اشتباه نوشته بودم16 -بازم رفتيد چك كرديد ولي من بازم سركارتون گذاشت😂✌🏻اینو از دوست نی نی سایتی کپی کردم 🤣😐
کیس0کیس عضویت: 1400/11/30 تعداد پست: 7337 مبارکشون باشه ❤️😍 فدات عزیزم همچنین برا مامان گل خودت.امیدوارم بتونی ی هدیه مناسب براش پیداکنی😘 میشه برا تو دلیم یه صلوات بفرستی که سالم بیاد تو بغلم❤️امیدوارم این حس نصیب همه منتظرا بشه و شمایی که این متن رو میخونی به خواستت برسی
hallelujah7 عضویت: 1402/05/23 تعداد پست: 4469 فقط لوازم ارایش؟ ارهشامپو اتومو ژل بهداشتی بانوانادرس حضوری شون قم
همسرمدنیام عضویت: 1400/05/27 تعداد پست: 6493 مبارکشون باشه عزیزم مرسی خوشگلم همسرم میگه پروانه کمه ی چیز دیگه هم بخر میخوام برم مسافرت شاید از اونجا سوغاتی اوردم بنظرت بسه؟؟ مهم1.شما نمیتوانید صابون روی چشمانتان بریزید2.شما نمیتوانید موهایتان را بشمارید3.شما نمیتوانید از بینی خود نفس بکشید، زمانیکه زبانتان بیرون است.4.شما مورد سوم را انجام دادید! 5- ﺯﻣﺎﻧﯿﮑﻪ ﺍﻧﺠﺎﻡ ﺩﺍﺩﯾﺪ،ﻓﻬﻤﯿﺪﯾﺪ ﮐﻪ ﻣﯿﺘﻮﺍﻧﯿﺪ ﺍﻣﺎ ﺷﺒﯿﻪ ﺑﻪ ﯾﮏ ﺣﯿﻮﺍﻥ ﺑﺎ ﻭﻓﺎ ﺷﺪﯾﺪ6- ﺍﻻﻥ ﻟﺒﺨﻨﺪ ﻣﯿﺰﻧﯿﺪ،ﺩﺭﺣﺎﻟﯿﮑﻪ ﺳﺮﮐﺎﺭ ﺭﻓﺘﻪ ﺍﯾﺪ7.کپی کنید و برای دیگران بفرستید و اﻧﺘﻘﺎﻡ ﺍﻻﻥ ﺭﺍ ﺑﮕﯿﺮﯾﺪ!سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیاسیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا8 -شما آنقدر تنبل هستيد كه اين 40 تا سيا رو نخوندين9 -شما آنقدر سهل انگارهستيد كه متوجه نشدید يكي از آن ها سينا ميباشد10 -شما آنقدر ساده هستيد كه رفتيد بالا و پيدا نكرديد11 -من شما را سر كار گذاشتم12 -داريد ميسوزيد13 -بي مزه هم خودتي!14 -از اينكه شما را سركار گذاشتم خوشحال باشيد!15 -الان نفهميديد كه خوشحال رو اشتباه نوشته بودم16 -بازم رفتيد چك كرديد ولي من بازم سركارتون گذاشت😂✌🏻اینو از دوست نی نی سایتی کپی کردم 🤣😐
کیس0کیس عضویت: 1400/11/30 تعداد پست: 7337 دقیقا.🤦🤣 همون لوازم ارایشی خوبه😁 متاسفانه ارایشی هم مامان من تا خودش نباشه خوشش نمیاد باید ببینه رژ ب پوستش میاد یا ن کرم ب پوستش میاد یان میشه برا تو دلیم یه صلوات بفرستی که سالم بیاد تو بغلم❤️امیدوارم این حس نصیب همه منتظرا بشه و شمایی که این متن رو میخونی به خواستت برسی
_blue_berry_ مدیر استارتر عضویت: 1400/05/10 تعداد پست: 3134 فدات عزیزم همچنین برا مامان گل خودت.امیدوارم بتونی ی هدیه مناسب براش پیداکنی😘 قربونت برم انقد سخت پسنده میترسم همون کیفم بگیرم خوشش نباد سلیقه مو قبول داره حالا 🤍🌱
_blue_berry_ مدیر استارتر عضویت: 1400/05/10 تعداد پست: 3134 مرسی خوشگلم همسرم میگه پروانه کمه ی چیز دیگه هم بخر میخوام برم مسافرت شاید از اونجا سوغاتی اوردم&nbs ... بنظرم همینک نشون بدی یادت بوده ارزش دارهعالیه همین 🤍🌱