2777
2789
عنوان

سقط بارداری پوچ

6429 بازدید | 53 پست

سلام خانما تجربه هاتونپ لطفاًبهم بگین...بارداری پوچ داشتم دکتر قرص زیر زبونی داد با کلی دفع لخته ی چیزی دفع کردم پریشب خیلی سفت بودو بزرگ قبل اون خونریزی داشتم زیاد بود و درد..بعد از اوت باز دیروز ی تیکه خیلی خیلی کوچیک دفع شد بعد خونریزیم خیلی کم شد دیشب ی مقدار درد داشتم و خونریزی ندارم خیلی کمه پریودی کمتره الان دوساعت پیش رازیانه دم کردم گفتم اگه چیزی مونده بیاد ولی درد دارما ولی خونریزی ندارم پیاده روی هم دارم..یعنی من بقایا دارم هنوز؟؟؟چهارشنبه نوبت سونوگرافی دارم

بابا دختر فقط جفت وکیسه ابه اوناهم تاالان اگه زیر ۶هفته بودی دفع میشه من کع بعد سقطم یه روز پری میرفت دوروز دیگه لکه میومد فهمیدم شککردم بقایا دارم رفتم ۱۴ روز بعدش سونو ۵سانت ونیم بقایای جفتم مونده بود

نمیدونم چطور ولی از بچه گی اعتقادم این بود که اون کسی که داره بهم ظلم میکنه هم یه بار به دنیا اومده تا زندگی کنه منم یه بار به دنیااومدم تازندگی کنم پس باشیوه خودش سرجاش مینشونمش!قرارنیست تواین یه بار زندگی همه بزنن توسرم ومن ساکت بمونم همیشه!نه خیر اگه اون حق زندگی داره منم حق زندگی دارم!🙂🙂🙂💙💚💙

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه بقایا داشتی از عطاری گیاه پشت پرده بگیر دم کن بخور بعد پیاده روی و  جارو  و بپر بپر کن ...

من امتحان کرده گیاهی اثری نداره

نمیدونم چطور ولی از بچه گی اعتقادم این بود که اون کسی که داره بهم ظلم میکنه هم یه بار به دنیا اومده تا زندگی کنه منم یه بار به دنیااومدم تازندگی کنم پس باشیوه خودش سرجاش مینشونمش!قرارنیست تواین یه بار زندگی همه بزنن توسرم ومن ساکت بمونم همیشه!نه خیر اگه اون حق زندگی داره منم حق زندگی دارم!🙂🙂🙂💙💚💙
بابا دختر فقط جفت وکیسه ابه اوناهم تاالان اگه زیر ۶هفته بودی دفع میشه من کع بعد سقطم یه روز پری میرف ...

هفت هفته طبق سونو 12هفته طبق پریودی...نمیدونم منم شک دارم میگم بقایا موندت بعد کورتاژ کردی؟؟؟؟ اخه من دوبار کورتاژ شدم نمیخام دیگ

پس چیکار کردی

منتظر پریودی بعدیم شدم البته قبلش ۱۱تا امپول متروژن زدم ۱۱تا تا جفتم غیرفعال بشه بقایاش!بعدش داروی سقط فقط زیر زبونی گذاشتم فقط لک دیدم اخرسر با پریودی بعدیم همش افتاد

هفت هفته طبق سونو 12هفته طبق پریودی...نمیدونم منم شک دارم میگم بقایا موندت بعد کورتاژ کردی؟؟؟؟ اخه م ...

بستگی داره جفتت باوجود بارداری پوچ رشد کرده باشه یانه!احتمالا یه خوردش مونده باشه دوهفته دیگه برو سونو اگه بقایا بود بگو متروژن بده بسته به مقداربقایات بعدش منتظرپریودی بعدی بمون

اهان...شما بارداریت پوچ بود؟؟یا نه

نه کیسه ابم ۱۵ هفته نشتی داد بچه خودش از خودمن سالم تر بود ولی کیسه ابم...

بستگی داره جفتت باوجود بارداری پوچ رشد کرده باشه یانه!احتمالا یه خوردش مونده باشه دوهفته دیگه برو سو ...

پس فردا بهم گفتبرو سونوگرافی..من سونو دومی که دادم ساک بارداری کوچیکتر شده بود..بعد من ی چیز سفت بگم اندازه اشو شاید کف دست  بدون انگشتا بود ی جیز سفید بالاش ی مقدار حالت خونی بعش چسبیده قشنگ ندیدمش مامانم نزاشت😐

پس فردا بهم گفتبرو سونوگرافی..من سونو دومی که دادم ساک بارداری کوچیکتر شده بود..بعد من ی چیز سفت بگم ...

اخه جنین توهفت هفته اون اندازه نمیشه جفت بوده شایدم بندناف

اخه جنین توهفت هفته اون اندازه نمیشه جفت بوده شایدم بندناف

آره نمیدونم به دکترم گفتم گفت همون بوده ی سونو بده مطمئنشیم  من فقط ی دونه قرص زیر زبونی خورم اخه