2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

بعد عید زیر 25 سال دوتایی میشه 700 

بالای 25  باشه 600 هست 

نفری 300 با نفری 350

کاربر آقا 🙌      عاشق موسیقی ، کتاب ، طبیعت ☘️خواننده مورد علاقه ام استاد شجریان و حمید هیراد عزیزم❤️ساز هایی که خودم بیشتر کار میکنم گیتار و سه تار 🌻آیدیم تو سایر پلتفرم ها salehioriginal 
مطمعنی؟🙄

بله . درسته .

اگه کار از 23 سال باشه .

750 میلیون میشه 

کاربر آقا 🙌      عاشق موسیقی ، کتاب ، طبیعت ☘️خواننده مورد علاقه ام استاد شجریان و حمید هیراد عزیزم❤️ساز هایی که خودم بیشتر کار میکنم گیتار و سه تار 🌻آیدیم تو سایر پلتفرم ها salehioriginal 
کاراز ۲۳ سال باشه یعنی چی

شرمنده اشتباه تایپی بود 😂👌

منظورم اینه اگه مرد زیر 25 و زن زیر 23 سال باشه .

مبلغ 750 میلیون .‌ 

مرد و زن زیر 25 سال یعنی زن سنش از 23 سال تا 25 باشه

و مرد هم از 25 پایان  مبلغ 700 میلیون 

و مرد و زن بالای 25 سال باشن 600 میلیون . میدن  

😉😉

والا من 2 هفته ثبت نام کردم هنوز تعیین شعبه نشده 20 نفر جلومن هیچ تغییری نکردن.. معلوم نیست چننننند ...

هر ماه بین ۲۵ تا ۳۰ ام یهو نوبت ها میره جلو و تعیین میشه براتون. یعنی آخر هر ماه تعیین میکنن 

هر ماه بین ۲۵ تا ۳۰ ام یهو نوبت ها میره جلو و تعیین میشه براتون. یعنی آخر هر ماه تعیین میکنن 

کاش اینطوری که میگید باشه.. اردیبهشت هم بدن من راضیم.. بانک سپه میگن دیر تعیین شعبه میکنه

کاش اینطوری که میگید باشه.. اردیبهشت هم بدن من راضیم.. بانک سپه میگن دیر تعیین شعبه میکنه

اتفاقا ما هم بانک سپه بودیم دقیقا بین ۲۵ تا ۳۰ هر ماه یهو همه رو تعیین شعبه میکنن عجله نکنید