2821
2789
عنوان

حاجات سخت

88 بازدید | 8 پست

سلام دوستان 

میشه هرکی تجربه داشته راهنمایی کنه

اصلا حال روحیم خوب نیست خیلی تنهام بریدم همش می خوام گریه کنم یه حاجت بزرگ دارم خیلی بزرگ خیلی دعاها کردم نشد 

دلم یه ازدواج خوب می خواد یه همدم خوب نگید بابا ول مجردی بهتره  آدما باهم متفاوت ان

دلم می خواد حالم خوب بشه 

تورو خدا اگه کاری راهی  دعایی  که حاجت گرفتین حاجت سنگین بگید خیلی محتاجم 

ممنون میشم خیلی حالم خرابه😭🥺

دعای نادعلی

دعای توسل

چله زیارت عاشورا

منک باهاشون حاجت روا شدم

میدونی مامان، خیلیا دنبال تاریخ1403/3/3بودن برای ثبت بهترین روز زندگیشون، ولی برای من بدترین تاریخ عمرمه🥹روزی که دیگ لگد نزدی حرکت نکردی و فرداش بهم گفتن قلب کوچولوت ایست کرده اونم تو هفته32،وقتی که فقط چندهفته بود به بغل گرفتنت🥹😓نمیدونم حکمت خدا چی بود شکرش به داده و ندادش ولی مطمئنم برام جبران میکنه خدا باز بهم دخترمیده 🥹💚

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

به چه روشی چه مدت؟؟

نادعلی هفت مرتبه هرزمانی که دوستداری

دعای توسل هرموقع بخونی

زیارت عاشورا تا چهل روز

میدونی مامان، خیلیا دنبال تاریخ1403/3/3بودن برای ثبت بهترین روز زندگیشون، ولی برای من بدترین تاریخ عمرمه🥹روزی که دیگ لگد نزدی حرکت نکردی و فرداش بهم گفتن قلب کوچولوت ایست کرده اونم تو هفته32،وقتی که فقط چندهفته بود به بغل گرفتنت🥹😓نمیدونم حکمت خدا چی بود شکرش به داده و ندادش ولی مطمئنم برام جبران میکنه خدا باز بهم دخترمیده 🥹💚

سلام امیدوارم حالتون خوب باشه. من خودم درگیره این موضوعم ولی فعلا حاجت نگرفتم یعنی شرایطش اوکی نبوده ولی چندتا چیز میفرستم نیگا کنید شاید کارساز بود. ان شالله زودتر مشکلتون حل میشه. رو لینک زیر بزنید و همچنین کامنتاشو بخونید.

یکیم ۷تا (۶+۱ _ یعنی ۶تا چهارشنبه یس میخونید هفتمی رو نیگه میدارید زمانیکه حاجت گرفتین ان شالله دست همسرتون رو میگیرد میرید مشهد بالاسره قبر شیخ میخونید)چهارشنبه یس برای اقای نخودکی _ یکیم من صدهزار صلوات در دوماه قمری که بعضی ها گفتن واقعا معجزست شنیدم خوبه برای حاجات ولی خب ما خدا نیستیم بگیم قطعا اتفاق میوفته ولی خب بعضیا گفتن مجربه

امیدوارم کارتون راه بیوفته بیاید اینجا بگین حاجت گرفتم ماهم خوشحال بشیم. ان شالله همه حاجت روا شن شما هم همینطور دعا میکنم براتون. ان شالله زودتر به خواستتون برسید💐

https://www.ninisite.com/discussion/topic/1347497/دعایی-برای-ازدواج-کردن

یکیم اگه ایتا داشتین و دلتون خواست توی کانال های زیر یه فرم بنویسید برا خودتون بنظرم کارتون راه میوفته خیلیا اینطوری ازدواج کردن. اولیش کانال ادم و حواست که سایت هم دارن ادرسش اینه: 

https://eitaa.com/forms_adamvahava

دومیشم اینه که یه کاناله دیگست:

https://eitaa.com/ezdevage_asemani

اولیه رسمیه و سایت اینا هم داره ولی دومیش کاناله فقط فکر کنم. بنظرم خوبه عضو شید و فرم پر کنید پولم نمیخاد. توی دومی یه کانال دیگه هست که کساییکه از این طریق باهم ازدواج کردن عکسای مراسمشونو میزارن خواستسن نیگا کنید خیلی خوب و گوگولیه😊🤓🤗.

ان شالله بیاید همین جا بگید ازدواج کردم

یکیم اگه دعا اینا میخونید زرتوزرت پشت سر هم چله برندارید یکیو که برداشتین صبز کنین یه چندهفته یا چند روز بعد اون یکی رو بردارین

سلام امیدوارم حالتون خوب باشه. من خودم درگیره این موضوعم ولی فعلا حاجت نگرفتم یعنی شرایطش اوکی نبوده ...

ممنون ان شاالله حاجت روا بشم بیام بگم 

ان شاالله شماهم حاجت روا بشید

ممنون ان شاالله حاجت روا بشم بیام بگم  ان شاالله شماهم حاجت روا بشید

ان شالله❤❤

یکیم یدونه کارم میتونید انجام بدین. میگن خیلی محربه محاله حاجت نگیری. باید ۴تا شب جمعه یس بخونی هدیه کنی به حضرت ابلفضل و مادرشون. اولین شب جمعه باید نزدیک ترین شب جمعه به وسط ماخ قمری باشه. کاش هفته پیش پستو میزاشتید اطلاع میدادم بهتون هفته قبل میتونستید شروع کنین. تو اینترنت سرچ کنین میاد میگن خیلی مجربه ان شالله با اینم حاجت میگیرین. فقط اگه حاجت نگرفتین ناراحت نشین ان شالله در اینده میگیرین💐

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز