2777
2789
عنوان

این بی بی چک مثبته یا نه؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1816 بازدید | 172 پست
سلام دوستان من ۱۸ روزه پریودم عقب افتاده موعدم س روز لکه بینی داشتم همون موقعه بیبی زدم منفی بود الا ...

بازم بی بی چک بزن اگر منفی بود از چیز دیگست

خدایا شکرت .من عاشق ائمه هستم ۵ سال پیش نیمه شعبان ولی همه جا جشن بود و حس خوب فهمیدم باردارم و خدا بهم پسرمو داد بعد از بارداری خارج از رحم و با فقط یک لوله خدا معجزه کرد واسم و امام زمان بهم عیدی دادن حال‌ام روز مادر حضرت زهرا بهم عیدی دادن و فهمیدم دوباره باردارم وقتی که یک سال و نیم منتظر بودم و دکترا میگفتن با یه لوله شانس بارداری ۵۰ درصده خدا چیزیو بخواد میشه  فقط بنظرم رمزش اینه که ناشکر نباشی حتی تو بدترین شرایط وقتی اولین بارداریم تو حرم امام رضا فهمیدم ناموفقه صدبار به خودم گفتم فقط شکر کن و ناشکری هم حالتو بد میکنه و هم شرایط و سخت تر الان فقط خداراشکر میکنم و زندگیمو سپردم به خودش با اینکه مشکلاتم زیاده (میشه واسه سالم بودن نی نیم صلوات بفرستین  )

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ب نظرت احتمال بیشتر کیست یا بارداری؟

نمیدونم با جواب آزمایش معلوم میشه بیا خبرشو بده

خدایا شکرت .من عاشق ائمه هستم ۵ سال پیش نیمه شعبان ولی همه جا جشن بود و حس خوب فهمیدم باردارم و خدا بهم پسرمو داد بعد از بارداری خارج از رحم و با فقط یک لوله خدا معجزه کرد واسم و امام زمان بهم عیدی دادن حال‌ام روز مادر حضرت زهرا بهم عیدی دادن و فهمیدم دوباره باردارم وقتی که یک سال و نیم منتظر بودم و دکترا میگفتن با یه لوله شانس بارداری ۵۰ درصده خدا چیزیو بخواد میشه  فقط بنظرم رمزش اینه که ناشکر نباشی حتی تو بدترین شرایط وقتی اولین بارداریم تو حرم امام رضا فهمیدم ناموفقه صدبار به خودم گفتم فقط شکر کن و ناشکری هم حالتو بد میکنه و هم شرایط و سخت تر الان فقط خداراشکر میکنم و زندگیمو سپردم به خودش با اینکه مشکلاتم زیاده (میشه واسه سالم بودن نی نیم صلوات بفرستین  )
خداروهــــــــزار مرتبه شکر  انشاالله ممنونم الهی ک انشاالله دلتون شاد بشه و اتفاق خیری براتو ...

سلام جوابتو گرفتی ؟پس خبر کن دختر 

سلام جوابتو گرفتی ؟پس خبر کن دختر 

سلام صبح بخیر بله گرفتم شد 1340دو روز بعد موعد ب عبارتی بود 

چرا من علامت بارداری ندارم 

راستی بنظرت من ب خانواده شوهرم قبل اینکه صدای قلبشو بفهمم بگم؟

سلام صبح بخیر بله گرفتم شد 1340دو روز بعد موعد ب عبارتی بود  چرا من علامت بارداری ندارم  ...

عزمزمه خداراشکر 

والا من به مامان بابام گفتم ولی بهشون گفتم به کسی نگن و فعلا به خانواده شوهرم نگفتم منتظرم انشالله قلبش تشکیل بشه بعد بگم 

ممنونم  سلامت باشی  شمام از اول استرس تشکیل قلب و اینا رو داشتین؟

خیلی...ولی ارزش استرس و ندارع ...چون اتفاقی که بخواد بیفته میفته...اینجور چیزا دست خداست اصرار ما بنده هارو هم برنمیداره ...اصلا استرس نداشته باشه خیالت راحت قلب کوچولوش الان داره تو شکمت میتپه ...خدا حفظش کنه به حق علی ...فقط فولیک اسید و خوب استفاده کن

آقا بی جوابم نذاشت ...۵محرم بی بی چک ام مثبت شد🥺🥺🥰🥰یا ابوالفضل تا عمر دارم شرمنده اتم ...❤️از ته دلم برای همه چشم انتظار ها دعا میکنم...میشه دعا کنید نی نی و سالم و به وقتش بغل کنم ..ممنون... خدایا شکرت بخاطروجود دوقلو هام
خیلی...ولی ارزش استرس و ندارع ...چون اتفاقی که بخواد بیفته میفته...اینجور چیزا دست خداست اصرار ما بن ...

سلام 

ممنونم خیلی حرفتون آرومم کرد 

فولیک اسید هر روز صبح میخورم

فردا انشاالله میرم تو 6هفته واقعا قلبش میتپه الان؟؟

درضمن انشاالله ب سلامتی فارغ بشید 💋

سلام  ممنونم خیلی حرفتون آرومم کرد  فولیک اسید هر روز صبح میخورم فردا انشاالله میرم تو ...

فداتشم...کار خوبی میکنی ...مکمل ها به خصوص فولیک اسید و بخور خیلی تاثیر داره...بعدشم خیالت راحت الان قلب کوچولوش داره میتپه ...قول میدم وقتی رفتی سونو صدای قشنگ قلبش و بشنوی ... انشاالله به سلامت بگذرونی... واسه منم دعا کن من تهدید به زایمان زودرس هستم...دعا کن بتونم تا ۳۴هفته برسونم❤️🥰

آقا بی جوابم نذاشت ...۵محرم بی بی چک ام مثبت شد🥺🥺🥰🥰یا ابوالفضل تا عمر دارم شرمنده اتم ...❤️از ته دلم برای همه چشم انتظار ها دعا میکنم...میشه دعا کنید نی نی و سالم و به وقتش بغل کنم ..ممنون... خدایا شکرت بخاطروجود دوقلو هام
فداتشم...کار خوبی میکنی ...مکمل ها به خصوص فولیک اسید و بخور خیلی تاثیر داره...بعدشم خیالت راحت الان ...

خدانکنه...چشم میخورم من امروز رفتم دکتر گفت پنج هفته پنج روزته درحالی ک طبق روز اول اخرین پریودیم باید پنج هفتهیک روزم باشه با شکم خالی بدون آب سنو شکمی انجام داد فقط ی ساک دید بدون کیسه زرد و جنین ی کوچولو استرس گرفتم ولی توکلم بخداست

شمام استراحت مطلق داشته باشید از فضا و محیط پر استرس و... دوری کن کاملا ریلکس کن و اسوده خاطر باش اجازه نده ذهنت بهم بریزه انشاالله ک زایمان زودرس نداری 

الهی که ب حق مظلوم ترین شهید کربلا علی اصغر طفل شش ماهه خدا پشت و پناه تو و فرزندت و همه کسایی ک باردارن یا چشم انتظار بچه هستند باشه 

خدانکنه...چشم میخورم من امروز رفتم دکتر گفت پنج هفته پنج روزته درحالی ک طبق روز اول اخرین پریودیم با ...

آمین ...ممنون گلم ... انشاالله صدای قلب کوچولوش و زودتر بشنوی