2777
2789
عنوان

این بی بی چک مثبته یا نه؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1816 بازدید | 172 پست
شمام اقدامید؟

اره 

موعدمه ،کلی ام علائم پریودی و بارداری دارم 

هنوز از هیچکدوم معلوم نیست😔😔

تاپیک رکورد سلامتی عضو گروه ۵ وزن اولیه ۶۶/۵۰۰ وزن فعلی۶۰/۹۰۰ وزن هدف ۵۹ من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد...🥺🙏

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بی بی چک نزدی؟

نه ترسیدم🥺

امروز ۳۱سیکلم، ماه قبلی ۳۴ روزه شد 

فعلا منتظرم چند روز بگذره مشخص بشه 

تاپیک رکورد سلامتی عضو گروه ۵ وزن اولیه ۶۶/۵۰۰ وزن فعلی۶۰/۹۰۰ وزن هدف ۵۹ من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد...🥺🙏

باشه ولی استرس نداشته باشه ک پریود نشی اگ کمک میکنه ب استرست فردا بی بی چک بزن 

باشه میزنم دیگه دیوونه شدم 

خیلی مضطرب و بی قرارم اصلا کلافه ام یه مدته😔

قشنگ میفهمم چی میگی  الهی ک بحق باب الحوائج حضرت ابولفضل هردومون این ماه مامان بشیم

الهی آمین🙏🙏🙏🙏

قشنگ میفهمم چی میگی  الهی ک بحق باب الحوائج حضرت ابولفضل هردومون این ماه مامان بشیم

جواب آزمایش چی شد؟! 

سلام خوبید بله خداروشکر مثبت شد ولی بتام 93هست سه روز دیگ موعدمه

خداروشکر عزیزززم😍😍😍

مبارکت باشه ب شادی انشالله💓