2777
2789
عنوان

کیا زبانشون معمولی یا خوبه؟ 🥳

88 بازدید | 10 پست

بچه ها من هیچوقت کلاس زبان از ترم دوم به بعد پیگیری نکردم تودانشگاه هم زبانم بدنبود 

لیسنینگ و اسپیکینگم ضعیف ولی رایتینگم خوبه

الان دوباره شروع کردم ترم اولم میخوام جدی ادامه بدم 

شما چیکار کردین زبانتون قوی شده؟ 

حس میکنم راه سختیه ولی دور واطرافم میبینم کسایی ایلتس قبول شدن که خیلی معمولی بودن ودرسشون خیلی ضعیف بودومن ازاونا بهتربودم 

نمیدونم چرا تواین سن ۳۴ سالگی خیلی اعتماد بنفس ندارم میشه راهنماییم کنید ❤️🙏

روزانه تمرین کن (یه روز آره یه روز نه به درد نمیخوره)

پادکست گوش کن

فیلم ببین

در کنار همه اینا اشتیاق هم داشته باش ؛)

گل پاسخ داد: «اَبله! گمان می‌کنی شکوفا شدن من، برای دیده شدن است؟! من برای خود می‌شکفم و نه برای سایر افراد. شکوفایی، مرا خوشحال می‌کند. منشا شادیِ من، در وجود و شکوفاییِ خودم است.»

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فرندز ببین و هرشب یه متن انگلیسی بخون گرامرت قوی میشه که بتونی صحبت کنی بعد هرروز راجب یه موضوع به ا ...

ممنون عزیزم 

میدونی موضوع چیه حس میکنم خیلی از مکالمات درلحظه اس وبعدا یادم نمیاد یعنی عادیه برای همه این اتفاق میفته؟ 

ممنون عزیزم  میدونی موضوع چیه حس میکنم خیلی از مکالمات درلحظه اس وبعدا یادم نمیاد یعنی عادیه ب ...

اره کاملا مثلا اگه مصاحبه انگلیسیم ببینی حالا تو برنامه هاشون خیلی بیشتر کمک میکنه

روزانه تمرین کن (یه روز آره یه روز نه به درد نمیخوره) پادکست گوش کن فیلم ببین در کنار همه اینا اش ...

واقعیتش انگیزه و اشتیاق که دارم چون میخوام برای دکتری بخونم زبانم ضعیف واعتماد بنفسمو پایین اورده

ببین فکر میکنم خیلی  ازین مکالماتی که تمرین  کردم خیلیاشو بعدا یادم میره این طبیعیه؟ تمرین هرروزه میتونه کمک کنه؟ یا لیسنینگ واقعا با فیلم دیدن تقویت میشه؟ 

واقعیتش انگیزه و اشتیاق که دارم چون میخوام برای دکتری بخونم زبانم ضعیف واعتماد بنفسمو پایین اورده ب ...

خیلی خوبه که انگیزه داری. زبان فراره در نتیجه اگه به طور مداوم و روزانه تمرین نشه فراموش میشه که کاملا نرمال و طبیعیه. برای لیسنینگ و حتی اسپیکینگ هم، بله، دیدن فیلم و گوش دادن پادکست خیلی تاثیر داره. اگه تازه میخوای شروع کنی بهت پیشنهاد میکنم با انیمیشن استارت بزنی. خیلی از اصطلاحات و شیوه‌های گفتاری رو با همین‌ها یاد میگیری.

موفق باشی :)

گل پاسخ داد: «اَبله! گمان می‌کنی شکوفا شدن من، برای دیده شدن است؟! من برای خود می‌شکفم و نه برای سایر افراد. شکوفایی، مرا خوشحال می‌کند. منشا شادیِ من، در وجود و شکوفاییِ خودم است.»
2790
2778
2791
2779
2792