2777
2789
عنوان

تکاثر

193 بازدید | 18 پست

هر کس سوره تکاثر را روز دوشنبه یا . چهارشنبه ۴۰ بار بخواند مال عظیم یابد و به خیری رسد که در ذهن و تصورات او نگنجد.

کانال ذکرهای گره گشا 

.

https://eitaa.com/zekrgerhgosha

برای سلامتی مادرم صلوات میفرستین ❤

یه ماه دچشنبه و۴شنبه خوندم هیچی به هیچی

من بچه خوب خانواده بودم آخرشم کسی ازم راضی نبود شما بچه خوب خانواده نباشید⚜......................................... ریپ بزن حرف بزنیم چرا میترکونی مریض .هرچقد بترکم برمیگردم پس زحمت نکش خواستم بهت بگم:«واسه همه‌ی اون روزایی که، حس کردی با یه نخ به زندگی وصلی وبازم از پسش بر اومدی، ازت ممنونم»❤️‍🩹🫂چهار عاملی که باعث میشه رابطه شما پایدارتر باشه:- اوقات زیادی را باهم سپری کنید، یعنی بیشتر وقت باهم بگذرونید سفر بیشتر برید.- گذشت داشته باشید، همیشه رو حرف خودتون پا فشاری نکنید سعی کن همدیگرو ببخشید.- از هم دیگه تعریف کنید، قربون صدقه همدیگه برید و باهم دیگه شوخی بکنید.- به حریم شخصی همدیگه احترام بزارید، به یکدیگر بی‌احترامی نکنید و سعی کن همیشه مراقب یکدیگر باشید.👌زن جماعت توی هر سنی بنده ی توجه مردشه، مثلا الان مادربزرگم با ۶۵ سال سن نشسته داره گریه میکنه ک چرا بابابزرگم از صبح بهش کم توجه کرده ...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه ماه دچشنبه و۴شنبه خوندم هیچی به هیچی

🌿ختم سوره ذاریات طلاق مزمل و انشراح 🌿(ترتیب خوندن سوره ها مهم است )

هرکس پیوسته این سوره ها را بخواند خداوند به کار وی چنان وسعتی عنایت کند که عقلها حیران بماند به شرط اینکه هیچ روزی ترک نکند و اگر ترک شد قضا نماید

کانال ذکرهای گره گشا

https://eitaa.com/zekrgerhgosha

برای سلامتی مادرم صلوات میفرستین ❤
🌿ختم سوره ذاریات طلاق مزمل و انشراح 🌿(ترتیب خوندن سوره ها مهم است ) هرکس پیوسته این سوره ها را بخ ...

اصلا تر ک نکردم هر ۲و۴شنبه

من بچه خوب خانواده بودم آخرشم کسی ازم راضی نبود شما بچه خوب خانواده نباشید⚜......................................... ریپ بزن حرف بزنیم چرا میترکونی مریض .هرچقد بترکم برمیگردم پس زحمت نکش خواستم بهت بگم:«واسه همه‌ی اون روزایی که، حس کردی با یه نخ به زندگی وصلی وبازم از پسش بر اومدی، ازت ممنونم»❤️‍🩹🫂چهار عاملی که باعث میشه رابطه شما پایدارتر باشه:- اوقات زیادی را باهم سپری کنید، یعنی بیشتر وقت باهم بگذرونید سفر بیشتر برید.- گذشت داشته باشید، همیشه رو حرف خودتون پا فشاری نکنید سعی کن همدیگرو ببخشید.- از هم دیگه تعریف کنید، قربون صدقه همدیگه برید و باهم دیگه شوخی بکنید.- به حریم شخصی همدیگه احترام بزارید، به یکدیگر بی‌احترامی نکنید و سعی کن همیشه مراقب یکدیگر باشید.👌زن جماعت توی هر سنی بنده ی توجه مردشه، مثلا الان مادربزرگم با ۶۵ سال سن نشسته داره گریه میکنه ک چرا بابابزرگم از صبح بهش کم توجه کرده ...
مداومت داشته باشید روی استغفار باعث پاکسازی میشه و بستگی ها باز میشه

استفعار یعنی فقط بگم استغفرالله ربی و اتوب علیه؟

ممنون

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

استفعار یعنی فقط بگم استغفرالله ربی و اتوب علیه؟ ممنون

خواهش میکنم عزیزم بله 

اگه براتون ممکنه ختم ۳۰ هزار استغفر الله و اتوب الیه رو توی یک تا سه روز بگید اگه نمیتونید تو سی روز بگید اما روزی حداقل هزار بار باید بگید 

امروز شروع نکنید بهتره چون قمر در عقربه تا سه شنبه چهارشنبه شروع کنید این ختم رو که تموم شده باشه

بعداز اون هم استغفار رو ترک نکنید هر روز استغفار کنید هرچی بیشتر بهتر با تلفظ درست بگید🌹

استفعار یعنی فقط بگم استغفرالله ربی و اتوب علیه؟ ممنون

یه استغفار امام صادق داخل مفاتیح هست که میتونید به نیت علم یا مال بخونید اون هم خیلی مجربه دوماه قمری روزهای اول شاید سخت باشه اما بعد حفظ میکنید راحت میشه براتون

یه استغفار امام صادق داخل مفاتیح هست که میتونید به نیت علم یا مال بخونید اون هم خیلی مجربه دوماه قمر ...

عزیز اینه؟ تو پست بعد عکس میفرستم

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

بله همینه فقط دو تا ذکر هست اصلش که تو مفاتیح هست یه جور دیگه ست یعنی همینهدیه جاش جا به جا شده الان پیدا میکنم میفرستم براتون

اگه مفاتیح دارید نوشته تو فهرست استغفاری که سبب مال یا علم میشود

بله همینه فقط دو تا ذکر هست اصلش که تو مفاتیح هست یه جور دیگه ست یعنی همینهدیه جاش جا به جا شده الان ...

ممنون میشم شما بفرستید 

نه مفاتیح ندارم

ممنون میشم شما بفرستید  نه مفاتیح ندارم

❤استغفار امام صادق (ع)
استغفاری برای دست یافتن به گنج علم یا مال
یکی از انواع استغفار که تلاوت آن به تعداد خاصّی برای حلّ مشکلات اقتصادی یا علمی به تجربه رسیده است

از حضرت امام صادق علیه السلام نقل شده: هرکه در دو ماه پیاپى، هر روز چهارصد بار این دعا را بخواند، خدا به او دانش بسیارى یا دارایى فراوان کرامت فرماید، و دعا این است:
🍀🌸 اَسْتَغْفِرُاللَّهَ الَّذى لا اِلهَ اِلاّ هُوَ الْحَىُّ الْقَیُّومُ الرَّحْمنُ الرَّحیمُ  بَدیعُ السَّمواتِ وَالاْرْضِ مِنْ جَمیعِ ظُلْمى وَ جُرْمى وَ اِسْرافى عَلى نَفْسى وَ اَتُوبُ اِلَیْهِ🌸🍀

@astaghforellahsobhanallah