2777
2789
عنوان

خواستگاری

213 بازدید | 10 پست

سلام دوستان

من تقریبا دوماهه میدم باشگاه که اونجا یه خانمی ازم خوشش اومده و برا یکی از فامیلاشون میخواد

من وقتی میرم باشگاه مامانم میاد دنبالم بعد با مادرم صحبت کرد مامانم گفت ما از کجا اینو میشناسیم؟(به خودم گفت نه به خانم)

درکل مادرم ناراضیه میگه نمیشناسیمش یهو از اونجا میخواد خواستگاری کنه

شنیدم که پسره ۳۲ سالشه و کار میکنه تو شرکت حالا نمیدونم چه شرکتیه و خونه داره

منم ۲۲ دانشجو هستم و شاغل نیستم

نظرتون چیه؟

البته قبلا یه مورد داشتم ۳۲ سالش بود طرف که پدرم ردش کرد گفت اختلاف سنی زیاده!

شما جای من بودین چکار میکردین؟ البته خودم رو آماده ازدواج نمیبینم خودم هم میخوام مستقل بشم

آدم میره باشگاه یه ساعت از استرس دور شه و راحت باشه😂 نه اینکه مشکلات بیان دنبالش

خداشاهده رئیس جمهور بودم میگفتم هر کس خواست ازدواج کنه اختلاف سنی نهایت 5 سال

فقط 2 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

❌️❌️یادمه آخرین نفری که منو لایک کرد خدا کاری کرد که ۱۴ تا پسر سیبیل کلفت به دنیا بیاره❌️❌️نگی نگفتی دکمه لایک من جادو شده👽👻

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب عزیزم میگی آمادگی نداری پس کلا نه بگو 

خواستگار سنتی ممکن بیاد اون خوشش نیاد تو مشتاق بشی بعد بخوره تو ذوقت . حالا که نه دیدی نه آشناتون بگو نه و تمام 

با احترام به همه نظرات ، لطفاً موافق یا مخالف نظرات من  بودید ،ریپلای نکنید . مخاطب من  صرفاً استارتر 

با اجازه اسی

ممنون میشم اگه کمک کنین من تقزیبا دوساله اقدامم  رفتم دکتر گفت تخمک نداری باید تخمک اهدایی بگیری   الان سه ماه بود  اصلاح سبک زندگی کرده بودم تا شاید نتیجه بگیرم  پریودام همیشه سرموقع هست این ماه دوروز. ترشح چسبناک داشتم بدون بو وخارش.  بعد از دو روز ترشحات ابکی بسیار تقریبا یه هفته  الان امروز  روز دوممه که از موعدم گذشته هنوز ترشح دارم و پریود نشدم بیبی چک زدم منفی شد کسی عکت پریود نشدنمو میدونه؟ 

میشه برای مامان شدنم صلوات بفرستی؟