باح باح سلامممم چه عجبببب !!! عااام میخوام نصفت کنم خودت انتخاب کن افقی یا عمودی ؟؟؟ ...
درگیر زندگی و درسام جیگر😂
مریضم شدم اصلا یک وضعی
گناه دارم حالم خوب نیستا 🥺✨
انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱روزی منم بخشی از این آسمون میشم✨
عا خو نکه من درحال رقصمممم بیجوررر شتتت چرا؟؟ هعیی خدایاااا چرا تو و مری ازین ایموجی ...
😂عزیزم🤦♀️😂
هیچی چند وقته نخوابیدم با قرص و قهوه زندگی کردم واسه همین😵💔
🥺🥺افرین عشقم💋
انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱روزی منم بخشی از این آسمون میشم✨
حقققق هعیی دست جمعی هم به گ .....میریم😑😑💔 🥲💞 مراقبت کن از خودت
احساس فشار و منگنه شدن دارم 😂😂
طبیعیه ایا؟
مرسی خوشگل توهم همینطور مرسی که خبر میگیری 🥺😍❤️✨