2777
2789
با این قیافه مظلومت نه.. 😑❤️🚶🏻‍♀️😂 می‌دونی دلم یه جوری میشه اونطوری خودتو مظلوم میکنی 😒😂 شتت ...

🤣🤣

واییی باورت نمیشههه یکی از دوستام هست خیلی عصبیم میکنهههه بعد تا اینو میفرسته برامم🥺🥺کلا یادم میره همچی خر میشم😔😂

باح باح سلامممم چه عجبببب !!!     عااام میخوام نصفت کنم خودت انتخاب کن افقی یا عمودی ؟؟؟ ...

درگیر زندگی و درسام جیگر😂

مریضم شدم اصلا یک وضعی 

گناه دارم حالم خوب نیستا 🥺✨

ادولف هیتلر: هرکس از تعرض به کشورش خوشحال باشد، مانند کسی است که از تجاوز به مادرش خوشحال شده باشد...انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱روزی منم بخشی از این آسمون میشم✨

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

🤣🤣 واییی باورت نمیشههه یکی از دوستام هست خیلی عصبیم میکنهههه بعد تا اینو میفرسته برامم🥺🥺کلا یاد ...

مرض نگاش کن می‌خنده 😐😂❤️

دقیقاااا 👌🏻😂خیلی کیوته و بیشتر مظلوم 😂

و منی که یه دوستم وقتی رو مخم راه می‌ره عصبی میشم دستمو میبرم بالا بزنم پس کلش همینطوری 🥺نگاه می‌کنه خونسردیمو حفظ میکنم کارش نمیگیرم 😑💔😂

کلا تو چت هم که تا میام فحشت بدم اینو 🥺میزاری اصن یه جور  میشم 😑💔🚶🏻‍♀️🚶🏻‍♀️😂

army:)..

درگیر زندگی و درسام جیگر😂 مریضم شدم اصلا یک وضعی  گناه دارم حالم خوب نیستا 🥺✨

عا خو نکه من درحال رقصمممم  بیجوررر 

شتتت چرا؟؟

هعیی خدایاااا چرا تو و مری ازین ایموجی به عنوان اصلحه استفاده میکنینن من اینو میبینم یه جور میشممم😑💔😂

باوشه فعلاااا کارت ندارم 🗿🚬😂

عا خو نکه من درحال رقصمممم   بیجوررر  شتتت چرا؟؟ هعیی خدایاااا چرا تو و مری ازین ایموجی ...

😂عزیزم🤦‍♀️😂

هیچی چند وقته نخوابیدم با قرص و قهوه زندگی کردم واسه همین😵💔

🥺🥺افرین عشقم💋

ادولف هیتلر: هرکس از تعرض به کشورش خوشحال باشد، مانند کسی است که از تجاوز به مادرش خوشحال شده باشد...انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱روزی منم بخشی از این آسمون میشم✨

😂عزیزم🤦‍♀️😂 هیچی چند وقته نخوابیدم با قرص و قهوه زندگی کردم واسه همین😵💔 🥺🥺افرین عشقم💋

هعیی 💔🗿😂

😐😐😐💔💔💔💔برگ‌هایم ریخت:)

زود خوب شو بیشورررر 🥲❤️

😒😒😒😂💞

هعیی 💔🗿😂 😐😐😐💔💔💔💔برگ‌هایم ریخت:) زود خوب شو بیشورررر 🥲❤️ 😒😒😒😂💞

😂😂😂

پیش میاد ماه امتحاناته بالاخره طبیعیه 😵💔🤦‍♀️

بعد مثل الان اخرای امتحانم بگا میرم😂

چشم بوس بوس💋💞🥺

تو فقط بخنددد به هرچی خواستی...فقط خوشحال باش❤️ اشکال ندارع باهاش حرف بزن خو

خیلی دوستت دارم تینااااا❤️❤️❤️

اجازه دادیاااا بعد نگی چرا هاااا😐😂

چقد زندگی سختیه خودش اجازه داد خودشم بفهمه با کیم جرم میده😔😂

خیلی دوستت دارم تینااااا❤️❤️❤️ اجازه دادیاااا بعد نگی چرا هاااا😐😂 چقد زندگی سختیه خودش اجازه ...

اوییی هارتممم کیوتتتتتت🥲😂

منم دوست دارم ❤️

نه دیه اجازه دادم راحت باش 😒😂

هن 😐؟؟؟چی میگی چی چی شد؟😐😂

با کی هستییی ها😒؟؟؟ها؟؟؟ها؟

اوییی هارتممم کیوتتتتتت🥲😂  منم دوست دارم ❤️ نه دیه اجازه دادم راحت باش 😒😂 هن 😐؟؟؟چی میگ ...

نفسسس🥺❤️

اجازه دادییی😔🤝

یکم فکر کن فقط فحش نده زشت مردم میبینن😐🤣🤣🤣

حقققق هعیی دست جمعی هم به گ .....میریم😑😑💔 🥲💞 مراقبت کن از خودت 

احساس فشار و منگنه شدن دارم 😂😂

طبیعیه ایا؟ 

مرسی خوشگل توهم همینطور مرسی که خبر میگیری 🥺😍❤️✨

نفسسس🥺❤️ اجازه دادییی😔🤝 یکم فکر کن فقط فحش نده زشت مردم میبینن😐🤣🤣🤣

بل اجازه دادم 😒🤝🏻

وایسا ....نگو اونی که تو ذهنمه هس؟؟؟😐💔مرییییی کشتمتتتتتت فقط کشتمتتتتتت 😐😂