2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دونفر به نظرم یکی به بچه برسه یکی به مادر بچه

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                   و من یتوکل علی الله فهو حسبه✨

تا ده روز حتماً یکی باشه کمکت چون تازه زایمان کردی خیلی خوابت میاد و خسته ای بعدم نوزاد لباس زیاد باید براش عوض کنی با صابون باید شسته بشه چون نوزاد حساسه نمیشه داخل ماشین ریخت غذا باید یکی باشه بپزه بخوری جون بگیری خوابت میاد بی قراری می‌کنه یکی باشه مواظبش تا تو بخوابی بعدم کلن یه آدم باتجربه کنارت باشه خوبه

خدایا محرمی نیست که مرهم بنهد بر دل من  جز تو ای دوست که خود محرم اسرار منی
مثلا اون خانوم چ کاری رو انجام بده میشه یکم بیشتر توضیح بدی 

همه کارهای خونه و بچه داری تا تو بتونی یه چن ساعت بخوابی و به خوراکت برسی

اگه یه خانوم کنارت نباشه ، شوهرت به هیچ وجه تمیتونه جای زن ها رو بده 

چون تجربه ای نداره 

بارون اومد و یادم داد                                                                                         هرچی آرایش کنی میشوره میبره
مثلا اون خانوم چ کاری رو انجام بده میشه یکم بیشتر توضیح بدی

تو با اون همه درد بعد زایمان حتی به سختی میتونی دستشویی هم بری 

پس باید هم همسرت و هم یه همراه خانوم باتجربه کنارت باشن

بارون اومد و یادم داد                                                                                         هرچی آرایش کنی میشوره میبره

نیازه واقعا

من مامانم سه روز اومد خونم

بعدم ۴روز منو برد خونه خودش

بعد ۷روز برگشتم خونه خودم یه بچه ۳ساله هم داشتم

حرفهایم،مثل یک تکه چمن روشن بود.من با آنان گفتم: آفتابی لب درگاه شماست که اگر دربگشایید به رفتارشما می تابد.

اگرطبیعی بدنیامیاری همون شوهرت هم میتونه کمکت کنه. من توبیمارستان همراه نداشتم. توخونه هم کسی نبودکمک بده. خودم بودم وشوهرم وخدا. فقط اگرپوشک کردن بچه رابلدنیستی کلیپ ببین. بعد اگرزردشدهم ببرش دکتر. لیموشیرین بخور. وغذاهم بگوش هرت بپزه. ولی سزارین کمکی میخاهی

❤️❤️

2790
2778
2791
2779
2792