کاربر۳۱ مدیر استارتر عضویت: 1402/03/17 تعداد پست: 1581 عنوان د ع ا 89 بازدید | 7 پست بچها یه شما یه نفرو پیدا کردم ک دوستام ازش نتیجه دیدنخواسستین بیلین خصوصیبقران قسم ک من نمیشناسمش و ندیدم ولی چون کارش تضمینی ۵ روزه با هزینه خیلیییی کمه عالیه جانمان برای هم درمیرفت...اما نشد!!!! لعنت ب همه کسایی که تو نرسیدنمون نقش داشتند..... 1402/10/11 | 10:29 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
زیزیزوزو عضویت: 1399/10/05 تعداد پست: 16192 کلاهبرداریه وگرنه من حاضرم اول نتیجه ببینم بعدش هزینشو سه برابربدم لایک نکنید
کاربر۳۱ مدیر استارتر عضویت: 1402/03/17 تعداد پست: 1581 کلاهبرداریه وگرنه من حاضرم اول نتیجه ببینم بعدش هزینشو سه برابربدم اخه ۱۰۰ یا۹۰ پولی نیس جانمان برای هم درمیرفت...اما نشد!!!! لعنت ب همه کسایی که تو نرسیدنمون نقش داشتند.....
زیزیزوزو عضویت: 1399/10/05 تعداد پست: 16192 اخه ۱۰۰ یا۹۰ پولی نیس بهرحال دیگه چون نتیجه ندیدم اگراین که شما میگید نتیجه بگیرم بجای ۱۰۰ یه تومن میزنم لایک نکنید
کاربر۳۱ مدیر استارتر عضویت: 1402/03/17 تعداد پست: 1581 بهرحال دیگه چون نتیجه ندیدم اگراین که شما میگید نتیجه بگیرم بجای ۱۰۰ یه تومن میزنم میخایی شماره بدم؟ولی منم نمیشناسم بخدافقط خودم و دوستم نتیجه دیدیمب هرحال من تضمین نمیکنم جانمان برای هم درمیرفت...اما نشد!!!! لعنت ب همه کسایی که تو نرسیدنمون نقش داشتند.....
زیزیزوزو عضویت: 1399/10/05 تعداد پست: 16192 میخایی شماره بدم؟ ولی منم نمیشناسم بخدا فقط خودم و دوستم نتیجه دیدیم ب هرحال من تضمین نمیکنم چطور نتیجه دیدی ولی تضمین نمیکنی؟ بده شمارشو اگه با شرایطی که گفتم قبول کنه اوکیولی قبول نکنه اون وبخیر وماروبسلامت لایک نکنید
کاربر۳۱ مدیر استارتر عضویت: 1402/03/17 تعداد پست: 1581 چطور نتیجه دیدی ولی تضمین نمیکنی؟ بده شمارشو اگه با شرایطی که گفتم قبول کنه اوکی ولی قب ... عزیزم چرا مثل طلبکارا حرف میزنینمیخایی نخاهمن تضمین نمیکنم چون اون طرف هم نمیشناسمشاید خدا دلش سوخته اون لحظه من نتیجع دیدم و ربطی ب دعانویس نداشتههیچ کسم اینجور واست کار انجام نمیدهایشالله موفق باشی روزخوش جانمان برای هم درمیرفت...اما نشد!!!! لعنت ب همه کسایی که تو نرسیدنمون نقش داشتند.....
زیزیزوزو عضویت: 1399/10/05 تعداد پست: 16192 عزیزم چرا مثل طلبکارا حرف میزنی نمیخایی نخاه من تضمین نمیکنم چون اون طرف هم نمیشناسم شاید خدا دلش ... طلبکارنیستم ولی کل تاپیک هات راجب دعاست فکر کردم حتما خودت دعا نویسی که کارتم خوبه همین خود دانی شمام موفق باشی تمام لایک نکنید