2777
2789
عنوان

حستون به کسی ک اصلا به خودش نرسه 🤔

159 بازدید | 21 پست

منظورم خودمم به من چه به تو چه هم اگه میشه راه نندازید راهنمایی میخوام😁😂

اصلا شیک پوش نیستم با اینکه چهره ام خوبه هیچ وقت به خودم نمیرسم اندامم بد نیست  

نمیدونم چه عادت بدیه شاید در طول سال بکی دوبار راضی باشم از خودم و استایلم 

بیرونم که میرم داغون ترین تیپ برای منه 

الان یه مدته چادر سرم میکنه با این سنم انگار بچه ابتدایی چادر سرش کرده هیچیم با هم هم خوانی نداره 

تو مهمونی ها اینا خیلی کم پیش میاد لباسم قشنگ باشه اصلا عشوه و نازی که بقیه دارنو ندارم🥲

با اینکه  بیشترین پولو میدم بدترین چیزو میخرم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگر خیلی تیپش بد باشه پیش خودم یکم تعجب میکنم ولی با کسی که کنارمه درمیون نمیزارم حقیقتا یبار به داداشم گفتم فلانی چرا ترکیب لباسش شنبه یکشنبه اس بعد همون لحظه بهش گفتم یادم باشه فقط تو دلم تعجب کنم و به کسی نگم از اونموقع هم سعی میکنم به کسی نگم . ولی فقط همون ثانیه اس اونم تیپ افتضاح که واقعا تو دید باشه . تو رفتارمم نشون نمیدم حقیقتا . 

هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آن‌ها زندگی کنم...!                                                               اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه.                                                                            فردی بشدت کنجکاو .                                                عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.          
من خیلی شلخته است سرو وضعم 

فکر میکنی احتمالا معمولی هستی تیپ شلخته واقعا تو دیده و اکثرا میفهمن

هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آن‌ها زندگی کنم...!                                                               اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه.                                                                            فردی بشدت کنجکاو .                                                عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.          

من اصلا به خودم نمیرسم یعنی آرایش نمی کنم وقتی بیرون میرم یا مهمونی ف

قط یه کرم ضد آفتاب می زنم اصلا نمیدونم مدل موهام امروزی کنم چادر سر میکنم دیدید بعضی چادرها چقدر قشنگ چادر سر می کنن اونم نمی تونم کلا فرم یه جوری خودم فحش میدم چرا منم اینطوریم خدا می دونه جدیدا دوست ندارم برم بیرون حس عقب بودن از جامعه بهم دست میده

اسی مثلا میگی چجور استایلی داری؟؟ 

مثلا یه دختر رو تصور کن که چادر سرشه درست چادرو نگه نمیداره 

موهاش از بغل های شال یا روریش زده بیرون همه وسایلشو تو دستش نگه میداره کیفم رو دوشش 

هیچیش هم خوانی نداره 

بدون چادرم که تصور کنه ‌شالو عین طناب دار پیچیدم  با لباسای بدون همخوانی