2777
2789

نامزدم کمرش درد میکرد مشخص نبود مشکلش چیه دیسک و این چیزام نبود با هیچی خوب نمیشد دکترم نمیتونست تشخیص بده راه که میرفت داد میزد از درد من اینو تو اینستا دیدم و فقط نیت کردم هنوزم نمک پخش نکردم روز بعد پاشد خیلی عادی راه رفت

هرچی پاعقب بزاری هارتَر میشن..!
نامزدم کمرش درد میکرد مشخص نبود مشکلش چیه دیسک و این چیزام نبود با هیچی خوب نمیشد دکترم نمیتونست تشخ ...

نیت ڪردی هدیه به حضرت زهرا باشه؟    چند عدد نیت کردی؟

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

بعد یکسال اقدام روزای شهادت حضرت فاطمه سلام الله علیها به ایشون متوسل شدم که روز تولدشون دلم شاد بشه منم مادر بشم و خداروشکر به لطف خدا و دعا و نگاه حضرت زهرا منم الان باردارم تازه 💚💚💚🤲🏻 خداروشکر ان شاءالله همه منتظرا زودتر حاجتشونو بگیرن تا یکسال هرشب صد مرتبه استغفرالله ربی و اتوب الیه گفتن عالیه همچنین تا ۴۰‌روز ذکر الاول رو ۴۰ بار گفتن🙏🏻🌸

به این فکر کن که خدا با این عظمتش دوست داره 

من یه بیماری داشتم دکتر میرفتم خوب میشد باز برمیگشت نذر نمک گردم بعد ۵ ،۶ ماه خوب خوب شدم فقط کمی مونده از آثار بیماری که اونم به حول قوه الهی ومادری کردن حضرت زهرا س پیش خدا در حقم اونم رف میشه کم کم

بعد یکسال اقدام روزای شهادت حضرت فاطمه سلام الله علیها به ایشون متوسل شدم که روز تولدشون دلم شاد بشه ...

چجوری متوسل شدید؟   یعنب بعد چند وقت حاجت کرفتید؟