axtargal مدیر استارتر عضویت: 1401/12/17 تعداد پست: 3596 عنوان عربی 202 بازدید | 32 پست خب چه جوری بخونم معنی ها رو یادم نره معنی ها رو از رو کجا بخونم چه جوری یادش بگیرم اینجا من حتی حال یکی هم خوب کنم برام کافیه :) اگه یه موقعه چیزی گفتم و ناراحت شدید من معذرت میخوام آدما همیشه تو حال و روحیه یکسان نیستن 1402/10/11 | 09:48 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ستایش۹۰ عضویت: 1402/09/02 تعداد پست: 1954 منم امتحان عربی دارم هفتمم🤣 درخواست دوستی نرهای مریض ممنوع ببخسید از لحن صحبتم ولی واقعا حقتونه 😁
sonera عضویت: 1402/09/21 تعداد پست: 8923 معنی لغت یا جمله؟ (۱۸ کیلو اضافه وزن)⭐ ✅وزن اولیه :۶۸/۸۰۰ 💥هدف :۵۰ (اولین هدف :۶۸✅) (دومین هدف:۶۶✅) (سومین هدف:۶۴)
axtargal مدیر استارتر عضویت: 1401/12/17 تعداد پست: 3596 معنی لغت یا جمله؟ هر دو حتی مترادف متضاد اینجا من حتی حال یکی هم خوب کنم برام کافیه :) اگه یه موقعه چیزی گفتم و ناراحت شدید من معذرت میخوام آدما همیشه تو حال و روحیه یکسان نیستن
دختر_آگاهی_3 عضویت: 1401/04/23 تعداد پست: 9691 اول لغت بخون دقیقبعد ترجمه ها رو حفظ کنلغت تو ذهنت باشه اونام راحت مینویسی.
ستایش۹۰ عضویت: 1402/09/02 تعداد پست: 1954 تواول باید معنی کلمه ها رو حفظ کنی بعد جمله هارو راحت میتونی معنی کنی درخواست دوستی نرهای مریض ممنوع ببخسید از لحن صحبتم ولی واقعا حقتونه 😁
axtargal مدیر استارتر عضویت: 1401/12/17 تعداد پست: 3596 اول لغت بخون دقیق بعد ترجمه ها رو حفظ کن لغت تو ذهنت باشه اونام راحت مینویسی. چه جوری بخونم یادم نره اینجا من حتی حال یکی هم خوب کنم برام کافیه :) اگه یه موقعه چیزی گفتم و ناراحت شدید من معذرت میخوام آدما همیشه تو حال و روحیه یکسان نیستن
baranm70 عضویت: 1402/09/22 تعداد پست: 4503 من عربی رو از رو دروس میخوندم فقط لحظه اخر یه نگاه سرسری به کتاب مینداختم عربیم هم از ریشه خوبه نمیتونم بگم چه روشی خوبه چون ذهن با ذهن فرق میکنه زمان ثابت کرده همتونو...
دختر_آگاهی_3 عضویت: 1401/04/23 تعداد پست: 9691 چه جوری بخونم یادم نره تکرار کن بنوبس رو کاغذقبل خوابم مرور کنترم دوم اگه دیدی خیلی ضعیفی از بهمن واسه ترم دوم شبی ۵ تا حفظ کن تو ذهنت بشینه قشنگ
axtargal مدیر استارتر عضویت: 1401/12/17 تعداد پست: 3596 تواول باید معنی کلمه ها رو حفظ کنی بعد جمله هارو راحت میتونی معنی کنی مسأله اینه یادم میره نمیخوام وقتم حدر بره میخوام مفید خونده باشم اینجا من حتی حال یکی هم خوب کنم برام کافیه :) اگه یه موقعه چیزی گفتم و ناراحت شدید من معذرت میخوام آدما همیشه تو حال و روحیه یکسان نیستن
ستایش۹۰ عضویت: 1402/09/02 تعداد پست: 1954 مسأله اینه یادم میره نمیخوام وقتم حدر بره میخوام مفید خونده باشم تکرار کن کلاس چندمی درخواست دوستی نرهای مریض ممنوع ببخسید از لحن صحبتم ولی واقعا حقتونه 😁
axtargal مدیر استارتر عضویت: 1401/12/17 تعداد پست: 3596 من عربی رو از رو دروس میخوندم فقط لحظه اخر یه نگاه سرسری به کتاب مینداختم عربیم هم از ریشه خوبه نمیت ... برا تو چه روشی جواب داده اینجا من حتی حال یکی هم خوب کنم برام کافیه :) اگه یه موقعه چیزی گفتم و ناراحت شدید من معذرت میخوام آدما همیشه تو حال و روحیه یکسان نیستن
axtargal مدیر استارتر عضویت: 1401/12/17 تعداد پست: 3596 تکرار کن کلاس چندمی ۱۲ اینجا من حتی حال یکی هم خوب کنم برام کافیه :) اگه یه موقعه چیزی گفتم و ناراحت شدید من معذرت میخوام آدما همیشه تو حال و روحیه یکسان نیستن