2777
2789

نه همینه

هر سایت دیگه ای خواسته تقلید کنه با شکست مواجه شده

نی نی سایت هم از این موضوع باخبره و با ریلکسی کامل، دهن کاربرا رو با تبلیغ های چندش آورش سرویس کرده

I would rather have questions that can't be answered than answers that can't be questioned!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ددی سایت

دختر کاپشن صورتی با گوشواره های قلبی 🖤                                           #کرمان_تسلیت 🖤                                                  #شیراز_تسلیت🖤                                                ⁦🇵🇸⁩جنگیدن علیه ستمکارانِ سراسر جهان، تنها حقی است که برای انسانِ عصر ما باقی مانده است؛ چرا که درست در آن لحظه که ستمکاران برمی‌خیزند تا این حق را هم از انسان بگیرند، درست در همان لحظه، این جنگ، به اوجِ عظمت و حقانیتِ خود میرسد.⁦🇵🇸⁩                                                        #آتش_بدون_دود.                                            #نادر_ابراهیمی.                                                                                                                   

Reddit و quora هست که خارجیه

هنرمند ترین کاربری ک دیدی🗿                                      اگه درمورد اسمم نظر دادی تبریک میگم اولین نفر و قطعا آخرین نفر نیستی! 😁                                                     Atheist  

نه همینه هر سایت دیگه ای خواسته تقلید کنه با شکست مواجه شده نی نی سایت هم از این موضوع باخبره و با ...

یبار یه کاربر به من مرورگر اوپرا معرفی کرد خدا خیرش بده، عالیه یه تبلیغ هم نمیاد

برم ببینم این چیه 😂😂😂

بزن ببین میاد واست

آخه برای بعضیا نمیاد

دختر کاپشن صورتی با گوشواره های قلبی 🖤                                           #کرمان_تسلیت 🖤                                                  #شیراز_تسلیت🖤                                                ⁦🇵🇸⁩جنگیدن علیه ستمکارانِ سراسر جهان، تنها حقی است که برای انسانِ عصر ما باقی مانده است؛ چرا که درست در آن لحظه که ستمکاران برمی‌خیزند تا این حق را هم از انسان بگیرند، درست در همان لحظه، این جنگ، به اوجِ عظمت و حقانیتِ خود میرسد.⁦🇵🇸⁩                                                        #آتش_بدون_دود.                                            #نادر_ابراهیمی.                                                                                                                   
یبار یه کاربر به من مرورگر اوپرا معرفی کرد خدا خیرش بده، عالیه یه تبلیغ هم نمیاد

منم از اوپرا استفاده می کنم ولی برای من درمقایسه با گوگل کروم سرعتش خیلی کند تره‌ بعضی وقتا خیلی کلافه میشم برمی گردم سراغ گوگل کروم

I would rather have questions that can't be answered than answers that can't be questioned!