2777
2789
عنوان

رزدی بچه 7 ساله

119 بازدید | 11 پست

از چیه تقریبا یک ماه پیش یه چکاب دادم خوب بود کم خونی و مشکل تیروئید نداشت، فقط ویتامین دی پایین بود بعد از اون متوجه رنگ زردش شدم یعنی دیگران بهم گفتن من خودم نمیفهمیدم بعدم نارنگی اینجور چیزا کمتر دادم بهش ولی همچنان زرده کف دست و پاهاش.... چه دکتری باید ببرم و چه آزمایشی میدن براش خیلی نگرانم 

خدایا آنگونه زنده ام بدارکه نشکند دلی از زنده بودنم💚وآنگونه بمیرانم که به وجدنیاید کسی از نبودنم... 
گلم کبدشو چک کردی؟احتمالا از کبدشه 

نه آزمایش میدن براش؟ 

خدایا آنگونه زنده ام بدارکه نشکند دلی از زنده بودنم💚وآنگونه بمیرانم که به وجدنیاید کسی از نبودنم... 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم اینطوری شده بودم توی بچگی حتی داخل چشمام زرد شده بود بردنم متخصص خون اونجا آزمایش گرفت متوجه شدن از هویج و پرتقال و نارنگیه که میخورم باید ببری متخصص خون کودکان

خدایا منو هیچوقت محتاج کسی نکن.
منم اینطوری شده بودم توی بچگی حتی داخل چشمام زرد شده بود بردنم متخصص خون اونجا آزمایش گرفت متوجه شدن ...

شهر ما کوچیکه نمیدونم همچین تخصصی هست یا نه ببرم دکتر اطفال

شهر ما کوچیکه نمیدونم همچین تخصصی هست یا نه ببرم دکتر اطفال

نه متخصص خون کودکان باید چک کنه.ببری اطفال ارجا میده متخصص داخلیم کبدش رو چک میکنه حتما پیگیرش باش انشاالله رنگدونه های میوه ها روش تاثیر گزاشته

خدایا منو هیچوقت محتاج کسی نکن.