2777
2789
عنوان

بهم نمیگن حقوقم چقدره🤡

249 بازدید | 7 پست

تو چندتا تاپیک قبلی درمورد حقوقم بهتون گفته بودم که یک میلیون هشتصد بابت دو شیفت کار کمک حسابدار . روز بعدش ازش پرسیدم این مقدار کمه واقعا

بهم گفت کی بهت گفت اینقدر بهت میدیم گفتم خودت گفتی دیگه . گفت نه راضیت میکنم نمیزارم حقت پایمال بشه پرسیدم خوب چقدره راضی نشد بگه 

گفت می‌خوام اذیتت کنم ( دوست داشتم خفش کنم ) . ان شاءالله بهم حداقل 4 میلیون رو بده . ی ذره هم ترسیدم بهم کمتر از این یک میلیون هشتصد بده . چون یک هفته آزمایشی براش کار کردم هفته دوم بهم گفت که میتونم بمونم( آلان هفته سوم هستم ) بعد رفت جلو روم چت هامون رو چک کرد گفتم چرا داری چک می‌کنی گفت می‌خوام ببینم سر چی توافق کردیم بعد گفتم بزار بپرسم حقوق چقدر میده نکنه میخواد بزنه زیرش ( دوستم قبل از من برای آگهیش پیام داده بود به دوستم گفت هشت میلیون میدن) منم گفتم چقدر میدی اون موقع هم گفت راضیت میکنم نمیزارم حقت پایمال بشه از این حرفا بهش گفتم به دوستم گفتی هشتا میدی قشنگ قیافش شوکه شد بعد گفت دوستت کیه ؟گفت نه اون برای کسی که کار رو خوب بلد باشه و لازم نباشه من بهش یاد بدم ( 😐من دو هفته اول خنگ میزدم اما آلان بهترم طوری که تو نبودش کار رو انجام میدم ) سر این کار خیلی اذیت شدم . واقعا برای هر تومنش برنامه دارم کاش بهم به اندازه کافی بده واقعا به پولش نیاز دارم خودش که دید هی ازش درمورد حقوق میپرسم گفت بهش نیاز داری منم گفتم نه ای کاش میگفتم آره شاید دلش می سوخت . طرف فکر کرده از این خر پولا هستیم چون بالاشهر میشینیم :// بهم چند پیش می‌گفت اگر میخواید خونه بخرید من خونه دارم 11 میلیارده و اینا ://///// آخه کی تو این اوضاع خونه میخره

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ادم دغل بازی هست اینو کسی که ۱۷ ساله داره کار میکنه بهت میگه .

حقوق سر ماهت بگیر و برو از اونجا 

اگر گفت چرا بگو با حقوق پایین نمیتوتی 

از من به تو نصحیت جای که حقوق زیر ۷ تومن و بیمه نمیکنه کار نکن 

مگه برده هستی 

الان اندازه یک ناه تحربه داری 

از همین حالا بگردد دنبال کار 

و بهش سفته نده به هیچ وجه

ادم دغل بازی هست اینو کسی که ۱۷ ساله داره کار میکنه بهت میگه . حقوق سر ماهت بگیر و برو از اونجا&nbs ...

نه بهش سفته ندادم . خودش کارفرما نیست. اما با کارفرما رفیق جون جونیه یعنی بهم گفت آقای فلانی منتظره ببینه چی از دهنم میاد بیرون اونو انجام میده واقعا هم همینطوره . به همه اونجا گفته من آشناش هستم که وقتی اشتباه میکنم سرم داد نزنن یا چیزی چون یکیشون خیلیییی پرخاشگره اشک کمک حسابدار قبلی رو در آورده بود. درسته طرف هیزه و نگاه هاش آزارم میده اما این چیز مثبتی بود که تو اینکار هست . ی بار گفت ماه اول و دوم زیاد حقوق نمی‌ده آزمایشیه در صورتی اول گفته بود از یک هفته تا یک ماه اول آزمایشی هست. اگر دیدم خوب حقوق نمیدن ماه سوم  جمع میکنم میرم فعلا دارم از تجربه هاش ی چیزایی یاد میگیرم