2777
2789
عنوان

نماز می خونی؟؟

280 بازدید | 47 پست

یه مدت که نماز نمی خونم

دلم باز میخواد بخونم

چکار کنم به نظرت ؟

برای سلامتی و تعجیل در فرج آقا امام زمان (عج) دعاکنید🤍خدایا کمکم کن زخمایی که تو قلبمن التیام بیابین جزتو پناهی ندارم🤍شاید منم خوب شدم یه روزی..باوجود زخمام به خودم افتخار میکنم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خوب پرسیدن داره ؟

من هستم   ؟!نه ولی  من بودم     دیگه نمیتونم باشم . وقتی رفتم ، فراموشم کنید .اسمم هم نیارید. خودم عکس هامو سوزوندم . خودمو قبلا نابود کردم که عذاب نکشم. فقط موقع دفنم سر و صدا نکنید . کسی رو خبر نکنید ؛ بزارید راحت بخوابم . در آرامش . خستم.
خوب پرسیدن داره ؟

نظر خودت چیه؟

برای سلامتی و تعجیل در فرج آقا امام زمان (عج) دعاکنید🤍خدایا کمکم کن زخمایی که تو قلبمن التیام بیابین جزتو پناهی ندارم🤍شاید منم خوب شدم یه روزی..باوجود زخمام به خودم افتخار میکنم

میخوانم .روزی نخوانم قصا بشود با خدا دعوام میگیره .میگم چرا نشد بخونم .چرا بیدارم نکردی.من بدون توچی کار کنم .خدا من جز تو کی را دارم اخه .چرا نگذاشتی نمازم بخونم .اخرش برای نماز خودش بیدار میکنه ..هرجور شده .به خدا گفتم قهر میکنم باهات .ولی بعد گفتم خدا یا اخه من کی را دارم باهاش حرف بزنم .نمازام قضا میشد گریه میکردم .الان از خواب بیدار میکنه ..تا قضا نشود.

هر وقت تحقیر شدی .محکم بهش بگو از در نیومدی از پنجره اومدی به سلامت 

خیلی دوست دارم نماز بخونم ولی حس میکنم اگ بخونم مورد تمسخر قرار میگیرم و خجالت میکشم

تمسخر کی

منم دوست دارم باز بخونم اما نمی شه که بخونم

میخوانم .روزی نخوانم قصا شوم با خدا دعوام میگیره .میگم چرا نشد بخونم .چرا بیدارم نکردی.من بدون توچی ...

واییی باخوندن متنت اشکم اومد..

دلم باز میخواد بخونم نمیدونم چرا براهمه چی وقت دارم جز نماز..

خیلی دوست دارم نماز بخونم ولی حس میکنم اگ بخونم مورد تمسخر قرار میگیرم و خجالت میکشم

مثل اینه با پولدارترین و بزرگترین ادم رفاقت کنی و حرف بزنی .منبع بزرگ انرژی مثبت دست تو هست .بقیه از سر حسادت مانع بشوند.یا قرتی یا لاک داری حالا هرچی .تو بنده خدایی یا بنده مردم .....ابجی توی قبر مردم با ما وارد نمیشوند عمل ماست و خدای ما .....

هر وقت تحقیر شدی .محکم بهش بگو از در نیومدی از پنجره اومدی به سلامت 

نمیدونم حس میکنم مسخره میکنن 

بخون کاری ب بقیه نداشته باش