2789
عنوان

حس مردونگی /

249 بازدید | 6 پست

راستش نمیدونم چرا به پسرای قد کوتاه و کیوت چشم بادومی بدون مو علاقه دارم ، بیش از حدددد 

یعنی برعکس تمام دخترا یه حس مردونگی عجیبی دارم و دوست دارم تو رابطه از کسی مراقبت کنم اصلا حس و رفتار دخترونه ندارم و دست خودم نیست هیچ لطافت دخترونه ایی حس نمیکنم 

و این برام قبلا ترسناک بود ولی الان عادی شده 

بدنمم درشته قدم 187 بخاطر بسکتبالی که میرفتم از بچه گی ....حتی ظاهر دخترونه هم ندارم ، واقعا باید انتظار داشته باشم یه مرد ازم خوشش میاد!/ 

بنظرتون برای یه دختر مثل من عیبه از یه پسر کیوت کوچیک با قد حدود ۱۷۰ خوشش بیاد ؟  

ب‍‌ه ن‍‌ام خ‍‌دای‍‌ی کہ ق‍‌ی‍‌م‍‌‌ت دی‍‌دارش م‍‌رگ اس‍‌‌ت-

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

من‌حس‌میکنم‌دوست داری خودت تو موضع قدرت باشی

ممکنه همچین چیزی باشه ولی در اصل به نظرم چنین رابطه برا من بامزس نه سلطه گری  ، دومن مگه ازدواج برا سلطه گری ؟! برعکس ازدواج فقط واسه عشقه 

ممکنه همچین چیزی باشه ولی در اصل به نظرم چنین رابطه برا من بامزس نه سلطه گری  ، دومن مگه ازدواج ...

من منظورم سلطه گری نبود . دوست داری حمایت کنی و همچین تمایلی داری

چون‌میخوای طرف قدرت خودت باشی و اینجوری احساس بهتری داری

" از آن ها که تسلایشان می دادم                 ‌‌‌‌‌                                غمگین تر بودم ..."
من منظورم سلطه گری نبود . دوست داری حمایت کنی و همچین تمایلی داری چون‌میخوای طرف قدرت خودت باشی و ا ...

rightTT