2821
2789
عنوان

تحت تعقیبم 😶😭

476 بازدید | 20 پست

سلام عزیزان

خب، اولا که من‌ دو روزه وقتی میخوام از خیابون رد بشم و بیام سمت خونه خودمون، وقتی وسط خیابونم که از لاین مخالف ام رد بشم، ((کلا یجایی هم هست که ماشین ها با سرعت میان و البته شلوغم هست کسیم نگه نمیداره، عابرم نیست)) اما دیروز ی ماشینی آروم آروم اومد و نگه داشت! تا من‌ رد شم

خب بخاطر آرم ماشینش چون مثل پرچم قرمز و مشکی و زرد بود خاطرم موند و ی نگاهیم تونستم راننده رو کنم ی پسر جوون عینکی! 

اما امروزم دوباره تکرار شدددددد (چون هرروز میرم باشگاه و داشتم برمیگشتم، ولی تایم برگشت ام مثل روز قبل نبود با یساعت تاخیر بود‌) با این حال مجدد دیدم، باورتون میشه دوباره همون برام نگهداشت تا رد بشم؟! و اون لحظه واقعا تعجب کردم مخم هنگ بود اصلا گفتم اصلا شاید اتفاقی هست 

اما غروب که رفتیم بیرون با دوستام تا خرید کنیم حدود دوساعت طول کشید، بعدش رفتیم ساندویچی بیرون بر می‌خواستیم، اما طول کشید تا آماده بشه،

وقتی سفارش و دادیم نشستیم 

آقا نگممممممممممممم

یهو ی پسر قد بلند عینکی اومد تو!!!!! خودش بود باورتون میشه؟! 

رفت ذرت مکزیکی سفارش داد، و موقعی که برگشت بره سر میز بشینه اول منو در حد چندین ثانیه نگاه کرد فقطم منووووو

بعد 20 دقیقه ساندویچ هامون آماده شد 

دوستم بلند شد حساب کنه، تا دید مام داریم میریم حساب کرد و پشت بند ما از مغازه خارج شد 

بعدشم اومدیم خونه 

الن خیلی میترسم واقعا :) من‌ مسیر باشگاه مو پیاده میرم که پیاده روی بشه 

واقعا اینکه امروز تو ساندویچی ام دیدمش ترسیدم، البته حس بدی ازش نگرفتم ولی درکل 

از کجا میدونست من‌ کجام اون لحظه 

چهره معلولی و بیبی فیسی ام داره ،بهش میخوره دانشجو معلمی چیزی باشه، یجورایی سرو تیپ درست و موجه ای داره 

نظرتون چیهههههههه😑پرام ریخته 

شاید خوشش اومده ولی باز رعایت کن

ای ماه تو زیبایی ولی من ماهی را میشناسم که از تو زیبا تر است او در مرام و معرفت همتا ندارد بدین خاطر است که اورا ابوالفضل (ع)مینامند نامش عباس(ع) است زیبا چون ماه دلیر مثل شیر  بلند قامت همچون سرو او قنر بنی هاشم است 

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

چرا باید تحت تعقیب باشی؟

آنکس که بداند و بخواهد که بداند/خود را به بلندای سعادت برساند/آنکس که نداند و بخواهد که بداند/جان و تن خود را ز جهالت برهاند/آنکس که نداند و نداند که نداند/در جهل مرکب ابدالدهر بماند /آنکس که نداند و نخواهد که بداند/حیف است چنین جانوری زنده بماند!
خدایی نکرده قاتل نباشه،یا مامور FBI

فیلمای پلیسی و اکشن😂 نه زیاد ممکن نیست

ای ماه تو زیبایی ولی من ماهی را میشناسم که از تو زیبا تر است او در مرام و معرفت همتا ندارد بدین خاطر است که اورا ابوالفضل (ع)مینامند نامش عباس(ع) است زیبا چون ماه دلیر مثل شیر  بلند قامت همچون سرو او قنر بنی هاشم است 
از وقتي اومدم خونه با خودم میگم منکه شانس ندارم کسی اینجوری عاشقم شه پیگیری کنه نکنه بدزده منو ببره ...

شاید شبیه ی دانشمندی چیزی هستی میخوان تهدید ب ترور کنن،مراقب خودت خیلی باش،خبری شد من و تگ کن بگو

نجابت زمانی معنا پیدا میکند که راه دومی هم باشد