سلام عزیزان
خب، اولا که من دو روزه وقتی میخوام از خیابون رد بشم و بیام سمت خونه خودمون، وقتی وسط خیابونم که از لاین مخالف ام رد بشم، ((کلا یجایی هم هست که ماشین ها با سرعت میان و البته شلوغم هست کسیم نگه نمیداره، عابرم نیست)) اما دیروز ی ماشینی آروم آروم اومد و نگه داشت! تا من رد شم
خب بخاطر آرم ماشینش چون مثل پرچم قرمز و مشکی و زرد بود خاطرم موند و ی نگاهیم تونستم راننده رو کنم ی پسر جوون عینکی!
اما امروزم دوباره تکرار شدددددد (چون هرروز میرم باشگاه و داشتم برمیگشتم، ولی تایم برگشت ام مثل روز قبل نبود با یساعت تاخیر بود) با این حال مجدد دیدم، باورتون میشه دوباره همون برام نگهداشت تا رد بشم؟! و اون لحظه واقعا تعجب کردم مخم هنگ بود اصلا گفتم اصلا شاید اتفاقی هست
اما غروب که رفتیم بیرون با دوستام تا خرید کنیم حدود دوساعت طول کشید، بعدش رفتیم ساندویچی بیرون بر میخواستیم، اما طول کشید تا آماده بشه،
وقتی سفارش و دادیم نشستیم
آقا نگممممممممممممم
یهو ی پسر قد بلند عینکی اومد تو!!!!! خودش بود باورتون میشه؟!
رفت ذرت مکزیکی سفارش داد، و موقعی که برگشت بره سر میز بشینه اول منو در حد چندین ثانیه نگاه کرد فقطم منووووو
بعد 20 دقیقه ساندویچ هامون آماده شد
دوستم بلند شد حساب کنه، تا دید مام داریم میریم حساب کرد و پشت بند ما از مغازه خارج شد
بعدشم اومدیم خونه
الن خیلی میترسم واقعا :) من مسیر باشگاه مو پیاده میرم که پیاده روی بشه
واقعا اینکه امروز تو ساندویچی ام دیدمش ترسیدم، البته حس بدی ازش نگرفتم ولی درکل
از کجا میدونست من کجام اون لحظه
چهره معلولی و بیبی فیسی ام داره ،بهش میخوره دانشجو معلمی چیزی باشه، یجورایی سرو تیپ درست و موجه ای داره
نظرتون چیهههههههه😑پرام ریخته