2777
2789
عنوان

خیلی ناراحتم

252 بازدید | 10 پست

دلم نمیخواد برگردم خونمون دوست دارم خونه بابام بمونم شب ها ولی شوهرم اصلن اجازه نمیده یکی نمیدونه فکر میکنه منو شوهرم با هم وقت میگذرونیم که اجازه نمیده ولی اینطور نیست شوهرم میاد میخوابه من بود و نبودم تاثیری نداره

برعکس توئم من😁

اصلا نمیتونم جایی ب جز خونه خودم بخوابم

شوهرم بخاطر کارش درطول ماه ی هفته ای شهرستانه

من حتی اون ی هفته هم شب خونه پدرم نمیمونم 

وقتایی ک شوهرم خونه هست هم اصلا دلم نمیاد تنها بمونه تو خونه با اینکه اون ب این چیزا ک برم شب خونه پدرم گیر نمیده ولی خودم نمیرم.گلم درست نیست وقتی شوهرت خونه س تو شبو جایی ب جز خونه خودت بخوابی.خیلی از مردا از این قضیه خوششون نمیاد

روز برو و شب برگرد خونت

شاید بدون تو تحمل خونه براش سخته یا باید کنارش باشی تا بخوابه

ب اینا فک کن و ناراحت نباش

سرآغاز راهی بودم که مقصدی نامعلوم داشت...🌌🌒

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

کاش همینی که شما میگی بود

بدبین نباش به رفتارش

بعضی مردا براشون سخته ک بخوان اعتراف کنن بدون زنشون خوابیدن براشون سخته

مثلا شوهر من اینجوریه ک وقتی مبخواد بخوابه صدام میزنه ک منم برم بخوابم . اوایل فک میکردم میخواد منم بخوابم ولی ی وقتاییم میگفت بیا بخواب میکفتم خوابم نمیاد دیگه مجبور میشد ب زبون بیاره ک خب بیا پیشم تا خوابم ببره بعد برو😐😂حتی همین الان هم همینکارو کرد😅من واقعافکر نمیکردم ک وقتی خونه م و پیشش نمیخوابم خوابیدن براش سخته

پس تو هم ب این دید ب قضیه نگاه کن

سرآغاز راهی بودم که مقصدی نامعلوم داشت...🌌🌒

دیگه سعی کن به خونه خودت عادت کنی خونه پدر واسه سر زدن من وقتی شهر خودمون بودم میرفتم و میومدم خونه خودمو بیشتر دوس داشتم ولی الان حال تورو دارم😔ولی خداروشکر دل شوهرم یکم نرم شده احتمالا تا یکی دوسال دیگه میرم ایشالا😍

پدر و مادر چراغ خونن،،خدایا چراغ هیچ خونه ای رو خاموش نکن...الهی آمین🤲